Az első állításodra nem nagyon tudom mit kéne válaszoljak, mert pontosan ugyanazt írtad le amit én állítok.Oke, akkor ertelmesen irom le. Szerintem abszolut nulla valaszt sikerult generalnod arra a dologra, hogy az ukranok tucatjaval dobjak a daraloba a kepzetlen es minimalis harcertekkel biro embereiket, hogy egy tamadasra valot ossze tudjanak szedni es egyaltalan kikepzni…
Masodszor pedig, hogy semmivel jobb pozicioban nem lesznek egy targyalason osszel vagy telen -a tamadasuk utan- mint peldaul a mai napon lennenek.
Ezekre szamomra a 40 pluszos valaszod egy ertelmetlen semmi. Amivel nincs gond, termeszetesen nem muszaj nekunk ertelmes beszelgetesbe bonyolodnunk.
Ha abból indulunk ki, hogy az ukrán támadás eredménytelen lesz, akkor igazad van és valóban nem lennének jobb tárgyalási helyzetben. Ellenben eddig amikor az ukránok támadtak, akkor értek el sikereket és azóta olyan óriásit nem változott sem az orosz sem az ukrán haderő, így elég nagy biztonsággal kijelenthető, hogyha nem is lesz egy új Harkov vagy Herszon az ukrán ellentámadás eredménye, de attól még el fog érni sikereket.
A 40+-os dologgal kapcsolatban pedig ha nem fejteted ki a problémád, vagy értetlenséged okát, akkor megint nem tudok rá érdemben reagálni. Szóval mi is a bajod vele?