Wow, 5 év alatt nem drágított a tulaj? Szerencsés vagy.
Én nekem 3 év alatt már egy 10-est drágult, és még mindig szerencsésnek érzem magam.
Amúgy 130+rezsi, a kerület elvileg megegyezik, de csak egy szoba (35nm)...
Az előző lakó lelépett a mosógéppel, TV-vel és még néhány cuccal. Ment is a rendőrségi feljelentés.
Ezek után nem akarta ismeretlennek kiadni a kecót. A röplabdás csapattársam közeli rokonáé a lakás
Mivel látta, hogy bízhat bennem kb. az orrát sem tolja ide. mHa nem költözött volna ide a bnő és nem módosítjuk egy névvel a szerződést, akkor nem láttam volna hát nem is tudom mióta. Így is 2019 szept. óta nem találkoztunk...
Amikor valami tönkremegy azt is fizeti. A mosogatógép pl. 3 hete adta meg magát.
Mi megvesszük és elintézzük és a lakbérből levonja.
Valahogy így képzelem el a korrektséget.
De a bátyám ennél is mákosabb. Ő is baráti áron munkatársától vett ki 2 szobás lakást. Nagyon baráti. Egészen a közelmúltig havi 40k táján.
Na, ha én ennyiért laktam volta 8 évig, akkor nekem is sokkal több pénzem lenne. Akkor konkrétan már most meg lenne kb. a pénzmag egy so-so lakáshoz, mert ez 5M+ lakhatási költséget jelenteni + azt, hogy ezt is be lehetett volna tolni bármibe, ami kicsit is fial.
Csak én full piaci áron laktam mindig is. Jár nekem IJ kártya, más nem.
Persze, ha nekem is a seggem alá tolta volna bárki a tehermentes lakást, akkor kb. már a második lakásravalóm lenne.
Mert finoman szólva nem élek nagy lábon.
Na ez a magyar rögvalóság.