Te bocsi, de nem néztél utána. A MÁV telepen a MÁV hulladéka van, amely nem a budapestieké. A budapesten épített és leégett csarnok maradványai is ott voltak, az állam hordatta oda, és nem a budapesti önkormányzat.. Legalább tájékozódján és nem írjál baromságot...
Te meg újságíró létedre tudjál magyarul írni.
Úgy tudom, hogy elég jelentős mennyiségű szemét is van a területen. Senki nem mondta, hogy nincs más "tulajdonú" szemét. Mai sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a MÁV szemetének elszállítását vállalja az állam. Mindenki rendezze a maga szemetét.
Vagy azt mondod, hogy nincs jelentős mennyiségű egyéb szemét?
A "budapesten épített és leégett csarnok" -gondolom neve is van... csak nem Budapest Sportcsarnok?
Ezt úgy írod, mintha a -vélelmezhetően- budapesti lakosok illegális szemétlerakását a városháza ösztönzésére csinálnák,
vagy a városháza felelőssége lenne.
De egyébként sem a szemét itt a legnagyobb probléma jelenleg szerintem.
Másik topicban meg rinyálsz, hogy minden mondatot 4 oldalban körül kell írni, hogy megértsék...
A szemét kérdés minden fronton fontos kérdés. Én csak remélni tudom, hogy mindenki így gondolja.
Többek közt, a szemét kérdésen túl, nagyon nagy problémának látom, hogy a vészkorszakot idéző idegengyűlölet ütötte fel a fejét, amit harcos liberális, toleráns, haladár fórumtársaink pusztán azért ignorálnak, mert valamilyen közös ködös érdek vezérli őket.
Személy szerint támogatom, hogy egy-egy város a közigazgatási területén levő területeket maga kezelje. Ha jó kezdeményezés lenne -nem tisztem és nem érdekem nekem ezt teljes mellszélességgel megítélni, akkor sem lehetséges a jót sem senkire ráerőltetni. Szóval habár szkeptikus vagyok felőle, de tökre örülök ha Budapest tud a területtel mit kezdeni; főleg ha az abból a város profitál.