Akartok igazán szar marsos sorozatot?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akartok igazán szar marsos sorozatot?
A tehén szent állat Indiában. Krishna tehénpásztor volt.Kínai Hosszú Menetelés CZ 4C hordozórakéta indítás napszinkron pályára Gaofen földmegfigyelő műholddal;
Nem, nem Photoshop!
India 1981 APPLE műholdja antenna rendszerének tesztje..
Még épülőben volt az Űrközpont, és nem volt megfelelő árnyékolással rendelkező helyük, ezért Bika vonattal kocsira rakták, és betakarták speciális fóliával.
Egy nagy halom fos. Ajánlották nekem, lehúztam, és megkaptam, hogy de jó ez mert scifi, meg legalább európai.Akartok igazán szar marsos sorozatot?
Pedig az ötletek jók.Egy nagy halom fos. Ajánlották nekem, lehúztam, és megkaptam, hogy de jó ez mert scifi, meg legalább európai.
Csak annakajánlom akinek az ideje szart se ér, és az agyát tompítani akarja.
Nekem fontos, hogy a történet ne sértse a józan paraszti eszet. A koreai holdon levő "okosvizes" izét is ajánlották, az is tragédia volt. Értem hogy sci-fi és valamennyi "techno-varázslat" belefér, de nem akármennyi.Pedig az ötletek jók.
Közeli 500 fényévnyire... /csillagászatilag az de a jelenlegi technikával...Ez Már Hivatalos: A Csillagászok Felfedeztek Egy Másik Földet - Space Rover
A Kepler-186f mintegy 500 fényévre van a Földtől a Cygnus csillagképben. A lakhatósági zóna, amelyet Goldilocks zónának is neveznek, az a csillag körülispacerover.hu
Indokolatlanúl hatás vadász cikk.Nem jó hír ez kérem szépen:
Hatalmas üstökös közeledik a Föld felé
szmsz.press
A neurális hálók azért használhatók jól az ilyen problémák megoldásához, mert olyan összefüggéseket is képesek felismerni, amelyek a kísérletek során elkerülhetik a kutatók figyelmét. A gépek számára nincs semmilyen előfeltevés és előítélet, első körben minden adatot azonos súllyal vizsgálnak. A végső pontosság azon múlik, mennyire jól képes megtalálni az adatok közötti összefüggést a rendszer. Képzeljük el az erőhatást, mint egy utat, amely hegyek között kanyarog. Térképet szeretnénk rajzolni erről az útról úgy, hogy különböző méretű körzők és vonalzók állnak rendelkezésre. A táj sokkal változatosabb, mintsem azt egyenes vagy szabályos görbe vonalakkal ábrázolni lehet, de az apróbb eltérések megengedettek. A lényeg, hogy a végeredmény alapján a térképről képesek legyünk ráismerni arra, melyik tájegységet rajzoltuk le, és feltárni azt, végeredményben merre vezet majd az út a következő kanyar után. | A verseny során a NASA mérnökei készítettek egy speciális műholdmakettet, amelyre rengeteg érzékelőt szereltek fel. A lökéshullámokat kiváltó eseményeket kalapáccsal és robbanótöltettel szimulálták. A versenyzők ezen érzékelők adatait kapták segítségül a képletek vagy programok elkészítéséhez. A világ minden tájáról érkeztek mérnökök, statisztikusok és programozók a megmérettetésre. Mindenki más-más módon, a saját tudományterületéről behozott módszereinek segítségével állt rajtvonalhoz. A magyar fejlesztők építettek egy saját „műholdat” papírból és szigetelő szalagból, hogy jobban megértsék a problémát. (Ez látható a kezükben a képen.) |
A szokásos agyzsibbasztó Elon stílus, de azért akad benne érdekesség!