T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Eddig kényelmes kis melóm volt és volt időm írni. Most a nyakamba szakadt az egész istennyila és a véremet szívják!!!Csak azt nem értem, hogy akiknek erre van idejük miért nem gyártanak tartalmat az oldal számára...
Látszik sajnos, hogy a szerkesztőségnek kb. 1 éve semmire sincs ideje. Az elmúlt 1 évben összesen 4 db cikk jelent meg, abból kettőt én írtam és az egyik abból meg csak előzetes volt. Azelőtt havi szinten voltak legalább rövid írások, néha kettő is. Hol van már 2012 vége, amikor 1 héten belül volt F-15 könyv és Ticonderoga írás meg hasonlók.
2012 végén ez volt, 1 hónap alatt 5-6 cikk.
https://htka.hu/hirkategoria/cikkeink/page/5/
Hmhm...
Téged.....Könyörgök valakit bannoljunk ki
Könyörgök valakit bannoljunk ki
Véletlenszerűen vasárnap délutánonként egyvalaki bannolva lenne 1 hétig, milyen vicces lenneKönyörgök valakit bannoljunk ki
Ne mosd össze a kettőt, te a biztpol részből akarsz 444 színvonalat kihozni (lassan sikerrel), holott könnyen elválasztható a kettő egymástól....... hogyan beszéljen az ember a magyar biztonságpolitikáról a magyar belpolitika khmmm furcsaságok említése nélkül, amiben minden oldal vastagon sáros?
vagy amiről nem beszélünk, az nincs?
Mackensennek vagy Tcatnek aranyrúdakat kell küldeni és megoldják, nem olcsó meg korrupció szaga van, de működik.Üdv. Van már valamilyen lehetőség utólagos szerkesztésre?
Próba,Üdv. Van már valamilyen lehetőség utólagos szerkesztésre?
Az utólagos szerkesztéshez néha kevés az öt perces limit, nem lehetne mondjuk 10-15 percre állítani? Sajnos néha meg kell szakítanom a kommentelést, ez esetben az utólagos szerkesztést a munkám miatt, emiatt viszont nem tudom befejezni a korábbi komment szerkesztését. Egymás után több kommentet pedig nem szívesen hagyok, jobb ha egy helyen van minden.
Nem értem, hogy miért nem tudják többen a topikok közötti idézési lehetőséget használni, ha már van... Az egyik legfantasztikusabb funkciója a motornak.Most már tényleg be kellene fejezni az offolást..azért olvasom ezt a topic-ot mert a magyar haderő érdekel.Az utobbi oldalak nagy része kuka...
Nem értem, hogy miért nem tudják többen a topikok közötti idézési lehetőséget használni, ha már van...
+Azon gondolkodtam, hogy ennek a funkciónak a létét ki kéne valahogy emelni, mert szertintem sokan nem tudnak róla. Mondjuk úgy rémlik a motorváltás után valamikor az idézés funkciókat összegeztem, de hogy az megy topicok között is, az lehet elmaradt. Na majd előfötröm
Promotálni kéne ennek használatát./OFF
Visszatekertem a topicban, szétosztogattam a Beszélgető és a [Kantin]Magyarország között a péntek este óta összegyűlt off témákat. Ez kb. 10 oldalnyi kommentet jelent banyek...
/ON