M
molnibalage
Guest
Hol tette?Ja, csak magadnak. Igenis, értettem királyka.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hol tette?Ja, csak magadnak. Igenis, értettem királyka.
Jó, ez már szőrszálhasogatás.2676. hsz.
Semmi baj nincs itt szerintem, amit én láttam eddig, szépen kért mindenkit. Hogy kicsit érzékeny-e erre arra, frontokra, káromkodásra? Hááát, nem jobban mint a kedvenc nagymamám .
Jó, ez már szőrszálhasogatás.
Ezert nem kapsz bannt mert nincs benne egy k.anyazas, fergezes vagy nepcsoportok elleni uszitas sem.lehet a BANN
Venom mintha kicsit MÉRGES lenne. Hozzáteszem, nincs egyedül.
Evidens, hiszen a venom angolul mérget jelent
Mek! Latom engemet nem bannoltal...Kar...mert most fogsz!!!de en is tegedet meg molnit meg fadet!mert amit csinaltok az bizony bicska nyitogato!eskuszom hogy felmegyek Pestre es megkereslek benneteket !!! a szart is kiverem beloletek,aztan kituzlek benneteket ide a HTKA ra!hogy jol kiszellozetek!Kulonben melyik faszok vagytok tik?te meg molni meg az a jottment fade?megis hogy gondoltad hogy TE te szarhazi barkit is kitiltjal?pl boki-t? nincs neked asszonyod hogy azzal foglalkozzal?jaaaa....hogy te peder vagy es szopkodod masok brejet..ertem!magan ugyed,de ne mas embereken hajtsd vegre a torz atlantista seggnyalasaidat!tegedet pedig Molnar Balazs szepen becsongetek hozzad par nap mulva!!!es bele verem a huje fejedet a billentyuzetedbe!es addig foglak rugdosni meg nem tiszteletet adsz masik ember fianak!az f15os cikkedet meg feldugom a seggedbe es feltolom az agyadig!szerencsed hogy nincs csaladod,mert veluk egyutt nyalatnam fel a padlot!MRS JEBEMTI MATER!meg csak fadet kellene valahonnan elokotornom....JAJJ A LEGYOZOTTEKNEK!!!
Ezert nem kapsz bannt mert nincs benne egy k.anyazas, fergezes vagy nepcsoportok elleni uszitas sem.
Venom mintha kicsit MÉRGES lenne. Hozzáteszem, nincs egyedül.
Úgy gondolom, hogy mivel aktuális és viszonylag hiteles információkat éppen Bokitól lehetett kapni az ukrán helyzetre vonatkozóan, amíg ő ki van tiltva én sem nagyon fogok arra járni. Ulippo olvasgatását meghagyom annak akit érdekel. Van más fórum is ahol ennél kevésbé részrehajló a moderálás. Csak előbb-utóbb eléri, hogy nem lesz mit moderálni, mert az ukrán topic Ulippo játszótere marad... Mac, ezt akartad?
Engem a k.anyàzás, fèrgezès nem zavar annyira, mint a teljesen értelmetlen propagandacikkek csatolàsa (mindkèt oldalròl !) egyes topikoknàl. Mindkettöt mellözni kellene. Azert èrdemes ulippo és boki hozzàszòlàsait érdemben megnèzni....
Ulippo nelkul nem igen veszitene a forum a minöségéböl, bokinàl kicsit azert màs az eset, szerintem.
Dehàt Istenem, erösebb kutya/ moderàtor/ föcenzor/erkolcscsösz ( mindenki vàlassza ki a neki tetszöt.)a hosszabb àgon közösül.