M
molnibalage
Guest
Hol tette?Ja, csak magadnak. Igenis, értettem királyka.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hol tette?Ja, csak magadnak. Igenis, értettem királyka.
Jó, ez már szőrszálhasogatás.2676. hsz.
Semmi baj nincs itt szerintem, amit én láttam eddig, szépen kért mindenkit. Hogy kicsit érzékeny-e erre arra, frontokra, káromkodásra? Hááát, nem jobban mint a kedvenc nagymamám.
Jó, ez már szőrszálhasogatás.
Ezert nem kapsz bannt mert nincs benne egy k.anyazas, fergezes vagy nepcsoportok elleni uszitas sem.lehet a BANN
Venom mintha kicsit MÉRGES lenne. Hozzáteszem, nincs egyedül.
Evidens, hiszen a venom angolul mérget jelent![]()
Mek! Latom engemet nem bannoltal...Kar...mert most fogsz!!!de en is tegedet meg molnit meg fadet!mert amit csinaltok az bizony bicska nyitogato!eskuszom hogy felmegyek Pestre es megkereslek benneteket !!! a szart is kiverem beloletek,aztan kituzlek benneteket ide a HTKA ra!hogy jol kiszellozetek!Kulonben melyik faszok vagytok tik?te meg molni meg az a jottment fade?megis hogy gondoltad hogy TE te szarhazi barkit is kitiltjal?pl boki-t? nincs neked asszonyod hogy azzal foglalkozzal?jaaaa....hogy te peder vagy es szopkodod masok brejet..ertem!magan ugyed,de ne mas embereken hajtsd vegre a torz atlantista seggnyalasaidat!tegedet pedig Molnar Balazs szepen becsongetek hozzad par nap mulva!!!es bele verem a huje fejedet a billentyuzetedbe!es addig foglak rugdosni meg nem tiszteletet adsz masik ember fianak!az f15os cikkedet meg feldugom a seggedbe es feltolom az agyadig!szerencsed hogy nincs csaladod,mert veluk egyutt nyalatnam fel a padlot!MRS JEBEMTI MATER!meg csak fadet kellene valahonnan elokotornom....JAJJ A LEGYOZOTTEKNEK!!!
Ezert nem kapsz bannt mert nincs benne egy k.anyazas, fergezes vagy nepcsoportok elleni uszitas sem.![]()
Venom mintha kicsit MÉRGES lenne. Hozzáteszem, nincs egyedül.
Úgy gondolom, hogy mivel aktuális és viszonylag hiteles információkat éppen Bokitól lehetett kapni az ukrán helyzetre vonatkozóan, amíg ő ki van tiltva én sem nagyon fogok arra járni. Ulippo olvasgatását meghagyom annak akit érdekel. Van más fórum is ahol ennél kevésbé részrehajló a moderálás. Csak előbb-utóbb eléri, hogy nem lesz mit moderálni, mert az ukrán topic Ulippo játszótere marad... Mac, ezt akartad?
Engem a k.anyàzás, fèrgezès nem zavar annyira, mint a teljesen értelmetlen propagandacikkek csatolàsa (mindkèt oldalròl !) egyes topikoknàl. Mindkettöt mellözni kellene. Azert èrdemes ulippo és boki hozzàszòlàsait érdemben megnèzni....
Ulippo nelkul nem igen veszitene a forum a minöségéböl, bokinàl kicsit azert màs az eset, szerintem.
Dehàt Istenem, erösebb kutya/ moderàtor/ föcenzor/erkolcscsösz ( mindenki vàlassza ki a neki tetszöt.)a hosszabb àgon közösül.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..