Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szegény éjszakai műszakosok, micsoda diszkrimináció.A htka szabalyzataba bele kellene venni, hogy az admin a reggeli kaveja elott nem buntethet senkit.
Pedig mintha itt fizikai megtámadással fenyegetne egyeseket!! Szóval az egész kezd komolytalanba átmenni...... de sajnos nem a smiley irányába.Ja, és vérszomjas ssvenom sincs kitéve.
Nem vagyok gyépés. Ezt a reszet megertettem magamtol is. Bar nekem inkabb csak terelesnek tunik ez a valaszod...Nincs kitiltva a fórumról. Nyugodtan megszakértheti a hadtech témákat...
Ez meg akkor is durva, ha csak egy hetet kap, na de idolimit nelkul...?!
Pedig mintha itt fizikai megtámadással fenyegetne egyeseket!! Szóval az egész kezd komolytalanba átmenni...... de sajnos nem a smiley irányába.
A legtöbb biztpolba írónak ez nem megy, mert filozofálgatás helyett ott valóban virítani is kell valamit...Nincs kitiltva a fórumról. Nyugodtan megszakértheti a hadtech témákat...
+Mek! Latom engemet nem bannoltal...Kar...mert most fogsz!!!de en is tegedet meg molnit meg fadet!mert amit csinaltok az bizony bicska nyitogato!eskuszom hogy felmegyek Pestre es megkereslek benneteket !!! a szart is kiverem beloletek,aztan kituzlek benneteket ide a HTKA ra!hogy jol kiszellozetek!Kulonben melyik faszok vagytok tik?te meg molni meg az a jottment fade?megis hogy gondoltad hogy TE te szarhazi barkit is kitiltjal?pl boki-t? nincs neked asszonyod hogy azzal foglalkozzal?jaaaa....hogy te peder vagy es szopkodod masok brejet..ertem!magan ugyed,de ne mas embereken hajtsd vegre a torz atlantista seggnyalasaidat!tegedet pedig Molnar Balazs szepen becsongetek hozzad par nap mulva!!!es bele verem a huje fejedet a billentyuzetedbe!es addig foglak rugdosni meg nem tiszteletet adsz masik ember fianak!az f15os cikkedet meg feldugom a seggedbe es feltolom az agyadig!szerencsed hogy nincs csaladod,mert veluk egyutt nyalatnam fel a padlot!MRS JEBEMTI MATER!meg csak fadet kellene valahonnan elokotornom....JAJJ A LEGYOZOTTEKNEK!!!
Én inkább elmeorvosi kezelést javaslok, de gyorsan. Amíg nem késő.lehet a BANN
A legtöbb biztpolba írónak ez nem megy, mert filozofálgatás helyett ott valóban virítani is kell valamit...
nyugi úgyis megkeres meg minden, hisz írta is én inkább zárat cserélnék fórumozás helyettA legtöbb biztpolba írónak ez nem megy, mert filozofálgatás helyett ott valóban virítani is kell valamit...
Albérletben lakom, nem az én záram.nyugi úgyis megkeres meg minden, hisz írta is én inkább zárat cserélnék fórumozás helyett
Kerem a regisztraciom torleset!Koszonom!elegem lett ebbol a fajta htka bol!regen elvezettel olvastam napi szinten tobb oranyit is!Teljesen megvaltozott!Elnezest kerek a kirohanasaimert de egyszeruen elszakad a kep nalam amikor egy EMBER hozza mer szolni,leirja gondolatat,tapasztalatat,amit olvasott!es rogton le van hujezve,semmizve,lealacsonyitva!HTKA
teljesen igaz, én pl. minden jelentem a hullás képeket a szíriai helyzet biztpol topikban, és meg és van az eredményeHa valakivel a jövőben bajod van, ne kezdj el önbíráskodni. Jelentsd nálam.
Senki nem csinált hülyét és alacsonyított le. Pusztán megjegyeztük, hogy igen kontraproduktív az, amit előadtál pl. az Sz-125 topikban. Erre te persze úgy reagáltál, ahogy...Kerem a regisztraciom torleset!Koszonom!elegem lett ebbol a fajta htka bol!regen elvezettel olvastam napi szinten tobb oranyit is!Teljesen megvaltozott!Elnezest kerek a kirohanasaimert de egyszeruen elszakad a kep nalam amikor egy EMBER hozza mer szolni,leirja gondolatat,tapasztalatat,amit olvasott!es rogton le van hujezve,semmizve,lealacsonyitva!
Mikor leírsz csípőből olyan vad dolgokat, hogy a háborúban mindenre csak úgy lőnek válogatás nélkül? Igen, ezzel lehet elveszteni egy háborút igazán. A '73-es háborúban az arabok az IAD által okozottal összemérhető veszteséget hoztak össze maguknak ezzel a szemlélettel... Ha szerinted ez a normális...Egyszeruen elgurul ilyenkor a gyogyszerem amikor jon fade meg molni es hujet csinal itt az emberekbol Mek asszisztalasaval!Csak egy pelda:a forumon kikerestem egy adott temat!elkezdem olvasgatni a kommenteket,a hozza szolasokat,az eszre vetelek!hat ember alig halattam el 20 kommentet anelkul hogy molni meg fade ne hujezett volna le embereket es ne gyalazott volna!rendben van!
Nem értem mit akarsz és milyen IP címmel.Nem akarok en vitazni veletek!!soha tobbet!Egyebkent molni minden kommentemhez hozza irtam hogy olvastam hallottam!leirtam mert bizonyos reszihez nekem is kozom volt!erre te mit muveltel?mert minek kommentelek egyaltalan!na nehogyma tiltsal TE engemet!tisztelettel adoztam eddig irantad mert ertesz ahhoz amit leirsz!DE!hogy Te barki szemelyevel foglalkozzal,raadasul gyalazatosan az serto!Egyebkent az irasjegyeimmel van problemad?hat oregem orulok neki hogy megtartottam magamnak es csaladomnak a magyarsagunkat!!TE meg josz a hejes irasommal?na neeee... pont errol beszelek!a szemelyeskedesed!Mekk keresd elo azt az IP cimet!mert ott van az!
Szóval igazából az én javaslatom az lenne, hogy kommentelés előtt számolj el húszig, és aztán fuss neki újra. Nekem is kicsit gyakorolni kellett, de egész jól megy már.Nem akarok en vitazni veletek!!soha tobbet!Egyebkent molni minden kommentemhez hozza irtam hogy olvastam hallottam!leirtam mert bizonyos reszihez nekem is kozom volt!erre te mit muveltel?mert minek kommentelek egyaltalan!na nehogyma tiltsal TE engemet!tisztelettel adoztam eddig irantad mert ertesz ahhoz amit leirsz!DE!hogy Te barki szemelyevel foglalkozzal,raadasul gyalazatosan az serto!Egyebkent az irasjegyeimmel van problemad?hat oregem orulok neki hogy megtartottam magamnak es csaladomnak a magyarsagunkat!!TE meg josz a hejes irasommal?na neeee... pont errol beszelek!a szemelyeskedesed!Mekk keresd elo azt az IP cimet!mert ott van az!
Szóval igazából az én javaslatom az lenne, hogy kommentelés előtt számolj el húszig, és aztán fuss neki újra. Nekem is kicsit gyakorolni kellett, de egész jól megy már.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..