Valahogy meg lehet oldani hogy a fórumból nézve is látszódjon melyik cikk/cikkek tartoznak az adott fórumtémához?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
44351 said:
Kezdem látni, hogy mi is lehet a probléma az újabb-újabb hírek egy fórumba irányításán…
Nem lehetne ezt az egészet úgy beállítani, hogy a hír kirakásának időpontjába illeszkedő helyre kerüljön a fórumba?
44370 said:
Engem csak annyi zavar, az AW-s cikk esetében például nagyon,hogy amikor keresem az új hozzászólásokat akkor a cikket minden egyes hozzászólás oldalánál le kell görgetnem,hogy végre eljussak az új hozzászólásokig
44372 said:
szerintem sem ergonómikus az oldal.
Véleményem szerint egy a főoldalon levő fórum, és a cikkek alatti kommentálási lehetőség, jól elválasztva, egy előnyösebb megközelítés lenne.
...
valami szerkezetében a hup.hu -hoz hasonló előnyösebb volna szerintem: dedikált fótummal, és dedikált cikkekkel, mégis mindkettőt a felhasználó el tárva.
44372 said:
Engem a lapos komment-válasz szerkezet is nagyon zavar, valamint az állandó lapozgatási kényszer is.
44374 said:
1: Azt én is hiányolom, hogy nincs a régi visszaléptetem az oldal cikkeit/híreit egybe, mert az szerintem is jó volt, de nem megszokhatatlan ez sem. Szóval ha ezen lehetne finomítani, az nagyon jó lenne.
44374 said:
de nem lehet úgy megoldani, hogy mondjuk 4-6 háttérkép közül lehetne személyre szabni?