Valahogy meg lehet oldani hogy a fórumból nézve is látszódjon melyik cikk/cikkek tartoznak az adott fórumtémához?
barátságos hangulata.
majd a statisztika megmutatja, hogy mennyivel esik vissza az oldal látogatottsága, ha visszaesik egyáltalán. Viszont, hogy pozitívumot mondjak még a telefonos verzión kívül, nagyon jónak találom azt, hogy lehet formázni-szerkeszteni a hosszászólást.
üdv. mindenkinek 
Ott aztán egyből eldől, hogy melyik a népszerűbb! Ezáltal melyik a jobb....
) a csapat egyfolytában azon dolgozik, hogy nektek jó legyen, ott a fórum és aktiváljátok magatokat. Én is fogok témákat nyitni csak még várok picit, mert úgy tudom, hogy még van 1-2 gond, pl aki témát nyit, és ha ír ahhoz leírást, akkor az nem látszódik vagy nem marad meg, igaz ez? mert ha még van ez a probléma (vagy lehet, hogy én értettem félre), addig nem akarok témát nyitni:S.
. Abban egyetértek, hogy ne legyen bulvárosodás (eddig se volt), de azért uraim tegyétek össze a kezeteket, hogy nem sz*rnak a véleményeitekre a szerkesztők, nem úgy mint az arckönyvön, ahol ez van, van rá 2 hónapod megszokni az új felületet, oszt k*ssolsz és beülsz a sarokba. Mellesleg itt is lesznek olyan emberek (mint mindenhol a világon), hogy valami nem tetszik nekik jogosan, vagy jogtalanul, sajnos ez van :S.
.
.44351 said:
Kezdem látni, hogy mi is lehet a probléma az újabb-újabb hírek egy fórumba irányításán…
Nem lehetne ezt az egészet úgy beállítani, hogy a hír kirakásának időpontjába illeszkedő helyre kerüljön a fórumba?
44370 said:
Engem csak annyi zavar, az AW-s cikk esetében például nagyon,hogy amikor keresem az új hozzászólásokat akkor a cikket minden egyes hozzászólás oldalánál le kell görgetnem,hogy végre eljussak az új hozzászólásokig
44372 said:
szerintem sem ergonómikus az oldal.
Véleményem szerint egy a főoldalon levő fórum, és a cikkek alatti kommentálási lehetőség, jól elválasztva, egy előnyösebb megközelítés lenne.
...
valami szerkezetében a hup.hu -hoz hasonló előnyösebb volna szerintem: dedikált fótummal, és dedikált cikkekkel, mégis mindkettőt a felhasználó el tárva.

44372 said:
Engem a lapos komment-válasz szerkezet is nagyon zavar, valamint az állandó lapozgatási kényszer is.
44374 said:
1: Azt én is hiányolom, hogy nincs a régi visszaléptetem az oldal cikkeit/híreit egybe, mert az szerintem is jó volt, de nem megszokhatatlan ez sem. Szóval ha ezen lehetne finomítani, az nagyon jó lenne.
44374 said:
de nem lehet úgy megoldani, hogy mondjuk 4-6 háttérkép közül lehetne személyre szabni?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..