M
molnibalage
Guest
Bármelyik képfeltöltő oldalra feltöltöd a képet és beposztolod a linkjét a "kép" ikon segítségével.Sziasztok! Valaki megtudna mondani hogyan tudok a telomrol kepet betolteni? Elore is koszi
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bármelyik képfeltöltő oldalra feltöltöd a képet és beposztolod a linkjét a "kép" ikon segítségével.Sziasztok! Valaki megtudna mondani hogyan tudok a telomrol kepet betolteni? Elore is koszi
A huhogást emiatt írtam: https://hu.wikipedia.org/wiki/Hóbagoly
Ebben egyetértünk.Mi akar ez lenni? Semmi közöm miértnemjóhoz.
És ha összetévesztenek vele az neked miértnemjó?Mi akar ez lenni? Semmi közöm miértnemjóhoz.
Hát, ahogy látom ez decemberben sem fog kijönni. Hosszabb az egész, mint amire számítottam, de azért egész érdekes dolgok jönni ki számszerűleg is, amiket eddig is tudtam már.A teljesítményeken túl még némi elméleti oktatás is lesz. Viszont a teljesítmények elemezését leszűkítem. Alapvetően ASF konfig és teljes utánégetős teljesítmény összehasonlítás lesz. A többit majd meglátjátok. Lépegetek előre.
Mert az ukrán biztpol topik kizárólag a lövöldözésnek van fenntartva. Amúgy is ott szokott mindíg elfajúlni az eszmecserek.Lehet, hogy nagyon lemaradtam valamiről, de mi az oka annak, hogy Ukrajnáról tilos az eszmecsere? Néha egy rövid időre Mac megnyitja, aztán rohadt gyorsan újra bezárja a topicot, pedig ha lövöldözés nem is, de jelentősebb politikai lépések azért történnek ebben a kérdésben is. Vagy ez a moderátor pillanatnyi hangulatától függ? (Nem kötözködni akarok, csak nem értem, hogy ez miért nem fér bele a biztpolba?)
Lehet, hogy nagyon lemaradtam valamiről, de mi az oka annak, hogy Ukrajnáról tilos az eszmecsere? Néha egy rövid időre Mac megnyitja, aztán rohadt gyorsan újra bezárja a topicot, pedig ha lövöldözés nem is, de jelentősebb politikai lépések azért történnek ebben a kérdésben is. Vagy ez a moderátor pillanatnyi hangulatától függ? (Nem kötözködni akarok, csak nem értem, hogy ez miért nem fér bele a biztpolba?)
Mert az ukrán biztpol topik kizárólag a lövöldözésnek van fenntartva. Amúgy is ott szokott mindíg elfajúlni az eszmecserek.
Mert az ukrán biztpol topik kizárólag a lövöldözésnek van fenntartva. Amúgy is ott szokott mindíg elfajúlni az eszmecserek.
Nana... az az agyalástól lesz szar, ezt én mondom neked, a sok egybites körülöttem irigylésreméltóan boldog. Amikor a gyerekeimre nézek nekem nem a felhőtlen boldogság ugrik be először, hanem elszorul a szívem, hogy mi lesz velük 20-30 év múlva, mások meg csak addig látnak el, hogy mi lesz a jövő héten, de ők legalább tudnak boldogok lenni. Sokszor azt hiszem a kilencvenes években sokkal jobban rá kellett vona gyúrnom az agysejtpusztításra, most kicsit egyszerűbb lenne. Na de ez itt nagyon OFFAhol már lövöldözés van, az már nem biztpol, az már háború. Egyébként "élmény" látni a lezárt topikokat és a különböző érdekekért kaparó "komoly" emberek birkózását - én már csak röhögök... és inkább iszom egy sört. "az élet azért van, hogy szar legyen"
Épp sörözök! Lehet csengetni fogok.Nana... az az agyalástól lesz szar, ezt én mondom neked, a sok egybites körülöttem irigylésreméltóan boldog. Amikor a gyerekeimre nézek nekem nem a felhőtlen boldogság ugrik be először, hanem elszorul a szívem, hogy mi lesz velük 20-30 év múlva, mások meg csak addig látnak el, hogy mi lesz a jövő héten, de ők legalább tudnak boldogok lenni. Sokszor azt hiszem a kilencvenes években sokkal jobban rá kellett vona gyúrnom az agysejtpusztításra, most kicsit egyszerűbb lenne. Na de ez itt nagyon OFF
Az ukrán topikkal kapcsolatban az a javaslatom mindenkinek, hogy ne feszüljetek be annyira tenni úgysem tudunk, beszélgetni meg lehet egy sörrel is vagy egy üveg borral a kezünkben, úgy mégiscsak jobb, mint vicsorogva
Állok elébe, van még majd egy egész láda Staropramen a spájzpolc alatt... de már nem sokáigÉpp sörözök! Lehet csengetni fogok.
Ja, mert egy-két ürge, aki egyébként semmit nem tesz, ilyenkor rögtön megjelenik valakinek a zsebéből. De, ezzel ők el is végzik a dolguk, hisz Te bezárod a fórumot, és eggyel több fórum szűnik meg, ahol nem ők az urak. Tehát, ők ezt helyesen teszik, hisz pont azt teszed, amit akarnak, a soros ellenzékét elhallgattatod, ők meg törnek-zúznak, hazudoznak.Ühümm... hát persze. De az internet szerencsére nyitva áll. Rengeteg fórum van még ahol meg lehet ezt a dolgot beszélni. Ha ezt itt civilizáltan tenné a társaság, hidd el, hogy megnyitnám, de a tapasztalat az, hogy néhány oldal és elszabadúlnak az indulatok.
Jobb így mindenkinek.