Visszajelzések és javaslatok

Persze, tudom, de egyszerűbbnek gondolnám az előregyártott gombot, mert akkor nem kell "válasz" gomb meg a többi. Mindegy, csak eszembe jutott...

Kérés az oldal üzemeltetői felé:

Ha megoldható, hogy a kitiltott tagoknak privátot lehessen írni, akkor szeretném, ha ezt lehetővé tennétek.

Köszönöm.

Elvileg megoldható kisebb változtatással. A hétvége folyamán megnézem és jelzem majd itt.

• Tetszik
Reactions: arcas
Ja, mert egy-két ürge, aki egyébként semmit nem tesz, ilyenkor rögtön megjelenik valakinek a zsebéből. De, ezzel ők el is végzik a dolguk, hisz Te bezárod a fórumot, és eggyel több fórum szűnik meg, ahol nem ők az urak. Tehát, ők ezt helyesen teszik, hisz pont azt teszed, amit akarnak, a soros ellenzékét elhallgattatod, ők meg törnek-zúznak, hazudoznak.
"November 21-én a szabolcsi főkapitány megyei vezetői értekezletet tartott, amelynek az egyik napirendi pontja a túlórák felhasználásáról szólt. Az előterjesztésből kiderül, hogy idén jelentősen csökkent a túlórára kifizetett összeg az előző évekhez képest. Például a vásárosnaményi kapitányságon az elrendelt túlóráknak csak a 20,34 százalékát, Mátészalkán a 24,46 százalékát, míg a beregsurányi határrendészeti kapitányságon csak a 3,25 százalékát fizették ki pénzben, de a legtöbb kifizetés esetén is csak 65,58 százalék ez az arányszám. "

Erről beszéltem a lezárás előtt; egy munkáltatónak srm érdeke a túlóra pénzbeni kifizetése, főleg nem 3 éves elszámolási keretben. De befejezem ezzel, mert nem hiszik el egyesek, hogy önálló gondolatok/tapasztalatok alapján írtam véleményt.

Bizonytalan lettem. :rolleyes:

Hová kellene [ Repülőgépmúzeumok] :D
, kérnék utólagos eligazítást!

1 Tornádo

DtBtSvEXgAYnU4k.jpg:large

Valami Vegyes van Nálatok? :D :rolleyes:

Amíg ki nem vonják (2019 tavasz) vagy nem múzeumi példány van a képen, addig szerintem mindenképp a Tornado tipus topikjába:

https://forum.htka.hu/threads/panavia-tornado.154/page-3

• Tetszik
Reactions: jani22
Amíg ki nem vonják (2019 tavasz) vagy nem múzeumi példány van a képen, addig szerintem mindenképp a Tornado tipus topikjába:

https://forum.htka.hu/threads/panavia-tornado.154/page-3
A fentiek értelmében kéretik rendezni a fennforgást, mivel ezen üzenetemmel egyértelműen feljelentem magamat, késztetve megmozdulásra, erre reagálásra a nagyon kedves modit. :) /:rolleyes: /

Tudom jövök legalább 1 sörrel, de ezt az önkéntesen jelentkező "Terminator" adja, mert Ő adakozó. :) :)

/Bocsika! /
:)

A fentiek értelmében kéretik rendezni a fennforgást, mivel ezen üzenetemmel egyértelműen feljelentem magamat, késztetve megmozdulásra, erre reagálásra a nagyon kedves modit. :) /:rolleyes: /

Tudom jövök legalább 1 sörrel, de ezt az önkéntesen jelentkező "Terminator" adja, mert Ő adakozó. :) :)

/Bocsika! /
:)
Szeretném enyhíteni a rám váró szembe szelet, mert az néha jó. :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
A bannolás technikai megvalósítása módosítva lett a fórum által kínált alternatív lehetőségre. A bannoltak felhasználói csoportját így állítottam be:
  • privát üzenetet tudnak fogadni és küldeni, de ezen felül semmilyen tartalmat nem tudnak közzétenni a publikus felületen
  • a profil oldalukra küldött publikus üzeneteket meg tudják nézni, lájkolni
  • a topicokat, hozzászólásokat tudják olvasni, működik az új hozzászólások/aktív témák összegző oldal
  • tudnak tartalmat lájkolni, moderálásra jelenteni
  • szavazáson szavazni
Mint látható a korábbi teljes letiltással szemben read-only módra szorítja őket az a másodlagos felhasználói csoport, amibe a bannoláskor automatice bekerülnek.
A jelenleg, nem végleges bannon lévők esetében is érvényes a változtatás.

A bannolás technikai megvalósítása módosítva lett a fórum által kínált alternatív lehetőségre. A bannoltak felhasználói csoportját így állítottam be:
  • privát üzenetet tudnak fogadni és küldeni, de ezen felül semmilyen tartalmat nem tudnak közzétenni a publikus felületen
  • a profil oldalukra küldött publikus üzeneteket meg tudják nézni, lájkolni
  • a topicokat, hozzászólásokat tudják olvasni, működik az új hozzászólások/aktív témák összegző oldal
  • tudnak tartalmat lájkolni, moderálásra jelenteni
  • szavazáson szavazni
Mint látható a korábbi teljes letiltással szemben read-only módra szorítja őket az a másodlagos felhasználói csoport, amibe a bannoláskor automatice bekerülnek.
A jelenleg, nem végleges bannon lévők esetében is érvényes a változtatás.
Ez egy nagyon korrekt megoldás lett. Köszönjük.

Rögtön vérszemet is kaptam, és mivel a pofátlanság nálam level99 ezért rögtön itt egy újabb kérés/kérdés amivel fárasztanálak.
Időközben felmerült bennem, hogy a nem kívánatos hozzászólásokat csak törölni lehet, vagy be lehet flag-elni úgy is, hogy csak a szerzőnek jelenjenek meg, vagy törlékor az értesítésbe beidéződjenek?
Az ok, amiért kérdezem, az a moderátor által törölt üzenetek miatt van. A törlésről és az okról értesülünk, de nem tudjuk, hogy melyik hozzászólásunkat törölték ez kissé nehézkessé teszi az alkalmazkodást.

Köszi és riszpekt!:)

Lenne egy új ötletem, szerintem támogatókat is találnék hozzá...

Ha lehetne kérni a kommentek alá egy "BAROMSÁG" feliratú gombot, amit ha 10 vagy több fő, legalább Member fokozatú user megnyom, akkor a komment gazdája kapna egy ilyet:
"Your post in the thread "Any topic" was deleted. Reason: BAROMSÁG!!!!
Pont úgy járna, mint a dislike. Csak azért rányomna sok tag, mert XY írta a kommentet és nem a tartalma miatt.
Az viszont senkit nem gátol meg, hogy reagáljon kommentben, hogy "BAROMSÁG". Persze azért érvekkel is megtámogatva.

Nem jó, mert valaki beregel 10 kamu profilt és mindenkit lenyomkod aki nem az ő álláspontját tartja. Szerintem aki sok ilyet szerez (1000+)az legyen BAROMSÁG-Member. Bár ezzel is ugyan oda jutunk ki.
A fajlagos baromság mutató jelentene valamit, ez meg a dislike gomb volt anno. Ha valaki kellően sokáig kommentel, akkor abszolút értékben ezt eléri.
Az ominózus MiG-31-es 3-as kommentnél látszott, hogy a HTKA olvasóinak egy része mennyire objektív. Semennyire...

• Tetszik
Reactions: hendrick
Azért Ulippó számláján sok van a következő nagyobb vétsége után gyanúsan elbúcsúzik a fórumtól örökre. Legalábbis ezzel a Nikkel. Szóval nem kell beszarni. Meg a moderálás is kezd kiegyenlítettebb lenni. (volt egy időszak mikor elég egyoldalú volt, szerencsére úgy tűnik ezen az időszakon túlléptünk)