Visszajelzések és javaslatok

Status
Not open for further replies.
<blockquote rel="Littlejohn">A nevek alatt az időkijelzés ok., de mi az a Feljelent?
Ez egy régi magyar szokás beépítése a fórumba? Tudom, hogy szokott lenni a "komment bejelentése" gomb, de ez a Feljelentés, olyan magyaros.
Kíváncsacsi vagyok az első feljelentőkre!!!!!

Hát igen...
Helyenként kissé balfék a "gyári" magyarosítása a rendszernek. Nem is teljes, szóval bele kell majd nyúlnom. Elsőként a "Feljelent" fog veszni, mert az tényleg übergáz. Nem is tudom hogy lehetett erre fordítani :)
</blockquote>

Akkor marad a jelentgetés? Bár a Szíria-topikban nincs túl sok lázadópárti, de élvezném :D :D

most látom, hogy mindenkit lefokoztatok civillé :)) eltűntek a nevek alól a rangok

nekem elvileg működik minden, win7 alatt, Chrome-val!
Mindjárt letesztelem androidon is! :D

A régi fórumban tiltva volt a férreértések meg a cselezések elkerülése végett a hozzászólások javításának lehetősége, most látom működik, ezt nem fogjátok kivenni?

Upsz, bekacsolva maradt, hogy a hozzászólás írója szerkeszthesse a kommentjét. KIkapcsolva.

És nincs diszlájk? Mekkora harmónia meg egyetértés lesz itt! :D

A régiben se működött, mert sokan nem arra használták amire kellett volna :) (Korábban Like-olt hozzászólást ellenben lehet Unlike-olni. Ez persze nem ugyanaz.)

Tényleg jó lett , nekem tetszik.
Fent a facebookos értesítő sem rossz.
Végre lehet képet simán feltölteni.

12.07 h van mikor írom ezt a hozzászolást a fooldalon a legujabb hozzászolások alatt 9.45 h van a legfrissebb hozzászolás

Ez nem a fórummal lesz kapcsolatos, hanem valami egyéb anomáliával küzdünk. Gyorsítótárazás vonalon van valami gebasz. Talán észrevettétek, hogy a délelőtt második felében egyszerre jelent meg több hír is példul.

Leegyszerűsítve az a helyzet, hogy mindig egy korábbi állapotot ad oda a webszerver és nem az aktuálisat. És nem is csak egy kicsit régebbit, hanem elég régit.

Korábban a nem belépett olvasók kaptak egy _kicsit_ régebbi, gyorsítótárazott tartalmat, a belépett olvasók meg mindig az aktuálisat. namost senki nem kapja az aktuálisat. A főoldalon legalábbis semmiképpen nem.

Igyekszem kideríteni mi pusztult le, addig is jobb híján azt tudom javasolni, hogy a fórum tényleges oldalát lessétek @ htka.hu/kozosseg
A fórumot a WordPress-el ellentétben elvileg nem érinti a probléma.

Közben nézem, hogy én is benéztem, mint desertfox :D

Van egy tippem azt mi okozza, meglesem. Ott valami időzóna probléma lesz, amire nem figyeltem a legutóbbi hozzászólások widget összerakásakor.

Javítva, a widget-ben immáron pontosan jelenik meg a hozzászólás elküldésének ideje. (Időzóna eltérés volt)

Megprobáltam a Haditechnika kvízjáték topicot is kinyitni(ami nagyon lassu volt) , .... az is "jol" mukodik.. :)

Nem tudom minek kellett variálni már megint. Remélem lesz újra olyan lehetőség, hogy kilistázza az elmúlt 24 óra hozzászólásait.

@danielblack
Azért kellett variálni, mert az előző plugin az oldal működőképességét veszélyeztette.

Nem veszélyeztette, már az volt. Otthon többfle böngészővel is egyes topikik gyakorlatialg nem voltak megnyithatóak...

Status
Not open for further replies.