Visszajelzések és javaslatok

Kapott némi teljesítményoptimalizálást az adatbázis szerver. Egyelőre úgy tűnik, hogy ennek jótékony hatása volt a fórum sebességére, mert a gigatémákat leszámítva egész használható. Nem szélvész, de a kritikán alulinál jobb a helyzet. Egyelőre legalábbis :) Aztán majd meglátjuk. Remélhetőleg most kapott annyi nitrót a rendszer, hogy eldöcög a fórum a cseréig.

Mire gondoljak konkrétan hiányos alatt? :) Mi nem jelenik meg? (Nálam minden rendben Chrome-mal nézve.)

Bocs Tcat........

Az igenhülye user 150%-ra nagyított....... Mentségemre szolgáljon, hogy munka közben :) Még egyszer sorry.....

A főoldalon a cikk/hír, stb. választás egyáltalán nem működik, legalábbis FF böngészővel.

Tisztelt szerkesztoség!

Elégedetten veszem tudomásol, hogy az utobbi idoben jelentosen novekedett a HTKA színvonala ami hírek megjelenését - pontosságát- gyorsaságát illeti. Kijelenthetem, hogy ahogy megjelenik a kulfoldi sajtoban rá néhány orára ujra olvasom a HTKA-n.

Javaslom, hogy AIM-120 részesuljon plusz jutalomban...:)))

Nem. Megvannak a megfelelo emberek itt, meg idom sincs.  Az egy másik dolog, hogy van olyan forrásom, ahova befutnak a világ minden tájárol a haditechnikával  kapcsolatos hírek. Én maradok a "saját témakoromnél" az orosz haditechnikai híreknél......

Ez az én észrevételem , véleményem és nem csak kritizálni , de ami pozitív irányba mozdult el azt dicsérni is kell....

Valahogy megint bellasult az oldal. Nem mukodott kb. 20 percig.. Ez jott ki..

Hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozása során

Frissítve lesz a poszt, de addig is:
http://htka.hu/2013/07/03/htka-block-5-2-avagy-a-vanilia-hadmuvelet/

Jó gyors lett, 1-2 helyen még látok elcsúszást, pl a kereső ablakocska, ahova be kellene írni amit keresek, meg a tesztverzióban a bevágott jútúb videó kicsit kilógott, de attól nagyon rendben van ez így. A fórumok első hsz-nál a lájk meg az idéz gombok rácsúsznak kicsit vagy nagyon a fórumozó nevére. És nincs diszlájk? Mekkora harmónia meg egyetértés lesz itt! :D

A régi fórumban tiltva volt a férreértések meg a cselezések elkerülése végett a hozzászólások javításának lehetősége, most látom működik, ezt nem fogjátok kivenni?

Hol lehet beállítani, hogy figyeljen egy topikot és jelezze, ha van új hsz? Most nem fogja az oldal alján kíírni, hogy az adott topikban vagy a fórumon / weboldalon hány bejelentkezett felhasználó van és kik azok?

IE 8 alatt eléggé szét van esve az oldal. (Tudom, elavult szar böngésző.) A fenti ikonsor meg sem jelenik, csak halványan a szöveg, ha ráviszed a kurzort. Az első bejelentkezés után, csak az alul levő miniatűr betős sign in opcióval ment a bejelentkezés, a jobb felső részen gyak. semmi sem látszott.

A nevek alatt az időkijelzés ok., de mi az a Feljelent?
Ez egy régi magyar szokás beépítése a fórumba? Tudom, hogy szokott lenni a "komment bejelentése" gomb, de ez a Feljelentés, olyan magyaros.
Kíváncsacsi vagyok az első feljelentőkre!!!!!

Elég szerintem a jelent , nem ? :D Ez a Feljelent tényleg ilyen elég fúra , de végül is mindenki érti mire való a gomb.

@Molnibalage
Jegyeztük a dolgot, megnézzük.

@joker
Az oldal tetején a topik neve mellett látható egy csillag, azzal lehet könyvjelzőzni a topikot. Ha érkezett új hsz., akkor a neved alatt levő kis földgömbnél vagy az alatta levő "Könyvjelzőim" résznél jelzi azokat, illetve be is lehet állítani az értesítési beállításokat, akkor akár e-mailt is küldhet azt hiszem a rendszer.

Az utólagos szerkesztés meg majd ki lesz véve.

Srácok!
Bejelentkeztem, bementem oda, hogy saját beszélgetések. Ott van a saját gyártmányú topikom, rámegyek (magyar háborús régiségek) mit látok? Kiadja a berakott képet vagy öt oldalas forráskódként.

A nevek alatt az időkijelzés ok., de mi az a Feljelent?
Ez egy régi magyar szokás beépítése a fórumba? Tudom, hogy szokott lenni a "komment bejelentése" gomb, de ez a Feljelentés, olyan magyaros.
Kíváncsacsi vagyok az első feljelentőkre!!!!!

Hát igen...
Helyenként kissé balfék a "gyári" magyarosítása a rendszernek. Nem is teljes, szóval bele kell majd nyúlnom. Elsőként a "Feljelent" fog veszni, mert az tényleg übergáz. Nem is tudom hogy lehetett erre fordítani :)