Ha valamit még javítani/bővíteni kell, jelezzétek nyugodtan.Szerintem igen, köszönöm!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha valamit még javítani/bővíteni kell, jelezzétek nyugodtan.Szerintem igen, köszönöm!
Mit tudsz te a békéről?Apám @Tcat , milyen békés 3 hónapot rittyentettél nekünk
Apám @Tcat , milyen békés 3 hónapot rittyentettél nekünk
Nem én nyitottam.a @blogen által nyitott [HUN] Használt eszközök beszerzése és/vagy felújítása topic
Bocs! Az zavart, meg, hogy korábban egy időben a topicok neve mellett annak az avatarja volt kint, aki nyitotta, most meg aki utoljára kommentelt bele.Nem én nyitottam.
Micsoda kis eager beaver ez a PH, jó sokat dolgozott.Kedves szerkesztők! @Terminator @Tcat , @Mackensen ! (akit kihagytam, elnézést, de ti vagytok látványosan aktívak)
Ma egy olyan 10 perces keresgélés után jöttem rá, hogy miért jelezte a Magyar Szárazföldi Erők topic, hogy van benne olvasatlan content.
Ugyanis a @blogen által nyitott [HUN] Használt eszközök beszerzése és/vagy felújítása topic (és a Biztosító Huszárszázad is) egyszerűen egy normál PC-s (olvasható nagyságú) felületen nem fér rá az oldalra. Nem is igazán értem, hogy miért kell ilyen szerteágazó, magasabb szintű könyvtárba így a semmibe létrehozni/áthelyezni topicokat.
A használt eszközös topic pl. simán mehetett volna a Magyar vonatkozású hírek, elemzésekbe.
Ennek kapcsán kicsit átnéztem a könyvtárfát, és ....hát elég nagy katyvasz van!
Pl.:
Ezt az alakulatos gyüjtőkönyvtárat pedig szerintem nem a Szárazföldihez kellene tenni, hanem a Magyar Vonatkozású hírekbe...
- Minek kell Szárazföldi erők topicba a Szép és a Gepárd fegyvercsaládnak külön könyvtár, amikor van benne Gyalogsági fegyveres is.
- A huszárszázados meg mehetne simán egy új könyvtárba pl.: Magya Honvédség alakulatai. Ebbe mehetne pl. az a topic is, ami a Műszaki ezredről szólt. (pl. azt most nem is találom! )
- a hazai hadiipari fejlesztések miatt elburjánoztak a HUN - cégneves topicok a Magyar vonatkozású hírek... könyvtárban. Lehet, hogy érdemes lenne összekapni egy könyvtárba őket (és melléjük tenni a jelenlegi általános A magyar hadipar napjainkban topicot), mint ahogy a különböző missziók, nemzetközi szerepvállalás több topicja is kaphatna saját könyvtárat.
De talán logikailag még sokkal jobb lenne, ha az új alakulatos könyvtár meg az új hadiipari könyvtár felkerülhetne direktbe a Magyarország gyüjtőkönyvtárba is. De talán az új Missziós is mehetne ide.
Van még:
Az Egyéb a szárazföldi erőkkel kapcsolatos témák, ele (így félbehagyva! ) tulajdonképpen tele van a különböző országok haderejének specifikus topicjaival. Vagy általános jelleggel, vagy különböző fejlesztési programok révén. (pl. brit vonatkozásúból van ilyen, is olyan).
Ezeknek szerintem nem egy ilyen alkönyvtár, alkönyvtárában lenne a helye, hanem az Áltlanos haditechnikai témák főkönyvtárban.
És akkor még van külön egy Szárazföldi haditechnikai eszközök közbeszerzései is, amiben szintén egyes országok fejlesztési programjai vannak.
Hja meg még egy ilyen is: Katonai repülőgépek közbeszerzései
De vannak az Egyéb katonai repüléssel, légi harcászattal kapcso topicban is direkt országspecifikus topicok,
Ezen kívül:
Minek egyszerre 2 ilyen topic:
Összefoglaló a légi harcászatról és légvédelmi eszközökről és Gondolatok a légiharcászatról
De orosz légierős topicból is kettő van: Orosz Légi-Kozmikus Erők és Szovjet-/Orosz Légierő
Ennek kapcsán értelme lenne létrehozni egy Friss témák könyvtárat, és a felhasználóknak csak oda kellene jogosultségot adni, hogy létrehozzanak topicot.
Onnan pedig vagy az adminok, vagy @Terminator berakja a témának megfelelő helyre. Ez jelentene egyből egy triázst is, hogy ne készüljön azonos témában több hasonló topic. Ezzel mondjuk a @Terminator dolga is - talán - könnyebb lenne, mert nem kellene állandóan monitoroznia a vadhajtásként előugró új topicokat.
Kedves szerkesztők! @Terminator @Tcat , @Mackensen ! (akit kihagytam, elnézést, de ti vagytok látványosan aktívak)
Ma egy olyan 10 perces keresgélés után jöttem rá, hogy miért jelezte a Magyar Szárazföldi Erők topic, hogy van benne olvasatlan content.
Ugyanis a @blogen által nyitott [HUN] Használt eszközök beszerzése és/vagy felújítása topic (és a Biztosító Huszárszázad is) egyszerűen egy normál PC-s (olvasható nagyságú) felületen nem fér rá az oldalra. Nem is igazán értem, hogy miért kell ilyen szerteágazó, magasabb szintű könyvtárba így a semmibe létrehozni/áthelyezni topicokat.
A használt eszközös topic pl. simán mehetett volna a Magyar vonatkozású hírek, elemzésekbe.
Ennek kapcsán kicsit átnéztem a könyvtárfát, és ....hát elég nagy katyvasz van!
Pl.:
Ezt az alakulatos gyüjtőkönyvtárat pedig szerintem nem a Szárazföldihez kellene tenni, hanem a Magyar Vonatkozású hírekbe...
- Minek kell Szárazföldi erők topicba a Szép és a Gepárd fegyvercsaládnak külön könyvtár, amikor van benne Gyalogsági fegyveres is.
- A huszárszázados meg mehetne simán egy új könyvtárba pl.: Magya Honvédség alakulatai. Ebbe mehetne pl. az a topic is, ami a Műszaki ezredről szólt. (pl. azt most nem is találom! )
- a hazai hadiipari fejlesztések miatt elburjánoztak a HUN - cégneves topicok a Magyar vonatkozású hírek... könyvtárban. Lehet, hogy érdemes lenne összekapni egy könyvtárba őket (és melléjük tenni a jelenlegi általános A magyar hadipar napjainkban topicot), mint ahogy a különböző missziók, nemzetközi szerepvállalás több topicja is kaphatna saját könyvtárat.
De talán logikailag még sokkal jobb lenne, ha az új alakulatos könyvtár meg az új hadiipari könyvtár felkerülhetne direktbe a Magyarország gyüjtőkönyvtárba is. De talán az új Missziós is mehetne ide.
Van még:
Az Egyéb a szárazföldi erőkkel kapcsolatos témák, ele (így félbehagyva! ) tulajdonképpen tele van a különböző országok haderejének specifikus topicjaival. Vagy általános jelleggel, vagy különböző fejlesztési programok révén. (pl. brit vonatkozásúból van ilyen, is olyan).
Ezeknek szerintem nem egy ilyen alkönyvtár, alkönyvtárában lenne a helye, hanem az Áltlanos haditechnikai témák főkönyvtárban.
És akkor még van külön egy Szárazföldi haditechnikai eszközök közbeszerzései is, amiben szintén egyes országok fejlesztési programjai vannak.
Hja meg még egy ilyen is: Katonai repülőgépek közbeszerzései
De vannak az Egyéb katonai repüléssel, légi harcászattal kapcso topicban is direkt országspecifikus topicok,
Ezen kívül:
Minek egyszerre 2 ilyen topic:
Összefoglaló a légi harcászatról és légvédelmi eszközökről és Gondolatok a légiharcászatról
De orosz légierős topicból is kettő van: Orosz Légi-Kozmikus Erők és Szovjet-/Orosz Légierő
Ennek kapcsán értelme lenne létrehozni egy Friss témák könyvtárat, és a felhasználóknak csak oda kellene jogosultségot adni, hogy létrehozzanak topicot.
Onnan pedig vagy az adminok, vagy @Terminator berakja a témának megfelelő helyre. Ez jelentene egyből egy triázst is, hogy ne készüljön azonos témában több hasonló topic. Ezzel mondjuk a @Terminator dolga is - talán - könnyebb lenne, mert nem kellene állandóan monitoroznia a vadhajtásként előugró új topicokat.
Én inkább megdicsérem, hogy végre valaki végignézte a fórumszerkezetet és a topikokat. Így kellene mindenkinek. Igen, vannak duplikációk és furcsaságok, de nagyon sok érdekes topik is van, érdemes keresgélni és olvasgatni.Micsoda kis eager beaver ez a PH, jó sokat dolgozott.
@Tcat @Terminator @Mackensen @GrGLy Én adnék neki egy hét pihenőt az “adminok munkájának kritizálásáért”.
Én inkább megdicsérem, hogy végre valaki végignézte a fórumszerkezetet és a topikokat. Így kellene mindenkinek. Igen, vannak duplikációk és furcsaságok, de nagyon sok érdekes topik is van, érdemes keresgélni és olvasgatni.
picit off:
a "lájkok" és szmájlik helyén nekem szürke pötty jelenik meg itt a fórumon? Más is tapasztal ilyet?
A like jelek helyén sötétszürke pöttyök vannak - tegnap még rendben volt minden.
Hová lettek a szmájlik?
Nálam látszik. Szerintem nálad lesz valami probléma...
Ebben ban valami...Nálam látszik. Szerintem nálad lesz valami probléma...
frissült a Firefox - újra jó.Nálam látszik. Szerintem nálad lesz valami probléma...