pont azért lehetsz még itt ,mert nem részrehajló......sokkal sokkal több tiszteletet a vendéglátó iránt.....mindketten vendégek vagyunk itt.És ott lehetsz részrehajló?
Mert az bizpol?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
pont azért lehetsz még itt ,mert nem részrehajló......sokkal sokkal több tiszteletet a vendéglátó iránt.....mindketten vendégek vagyunk itt.És ott lehetsz részrehajló?
Mert az bizpol?
Pontosan! Nevetséges az egész ,tisztán látszik a részrehajló moderálás...!Amikor már több embernek is feltűnik az már elég gáz...!És ott lehetsz részrehajló?
Mert az bizpol?
nem rossz itt neked mordorban?Pontosan! Nevetséges az egész ,tisztán látszik a részrehajló moderálás...!Amikor már több embernek is feltűnik az már elég gáz...!
Mordor eggyel odébb van.nem rossz itt neked mordorban?
Jöttél bevédeni a haverodat..?nem rossz itt neked mordorban?
És ott lehetsz részrehajló?
Mert az bizpol?
Pontosan! Nevetséges az egész ,tisztán látszik a részrehajló moderálás...!Amikor már több embernek is feltűnik az már elég gáz...!
Csak csendben jegyzem meg, hogy a moderátor döntéseinek nyílt megkérdőjelezése, súlyosan károsítja, ön és akkjainak további hsz jogát.Jöttél bevédeni a haverodat..?
Figyelj, nem kell rébuszokban beszélned mindenki vágja hogy mi újság, elég lett volna csak annyit írnod hogy IGEN...!Csak csendben jegyzem meg, hogy a moderátor döntéseinek nyílt megkérdőjelezése, súlyosan károsítja, ön és akkjainak további hsz jogát.
Ne haragudj, nem hiszem, hogy olvastad az ukrán topicot mostanában.pont azért lehetsz még itt ,mert nem részrehajló......sokkal sokkal több tiszteletet a vendéglátó iránt.....mindketten vendégek vagyunk itt.
Vicceset szerettél volna írni?
Csak nem jött neki össze...! Istenem hogy erőlködnek...!Nevetséges!Vicceset szerettél volna írni?
Én csak szeretném megkérdezni hogy lett megbüntetve vagy kitiltva olyan aki az orosz propagandát nyomta...?
Attól, mert a nyugati média szarfaszú, attól nem az orosz katonai akció védhetőbb.Hát tudod én, a fórum többszörösen büntetett előéletű (lebannolt) atlantista russzofóbja NEM akarom, hogy kitiltsák az orosz "propagandát" - ugyanis azt hiszem eljutott a nyugati világ arra a pontra, ahol semmiben nem jobb a keletitől.
Az az információs térben történt döbbenetesen egyoldalú oroszellenes letámadás, ami egy hete folyik, az számomra a legsötétebb, szólásszabadságot nélkülöző időket idézi a nyugati oldalon - basszus, nem olyamire gondolok, hogy az orosz csatornák kitiltása, Lavrov ignorálása, vagy a full sajtó narratíva (mint a covidnál - totális ellentétes vélemény elfojtása), hanem hogy olyan portalok, mint a 9gag lényegében ukrán propaganda szócsövekké váltak. A Youtube vadászik bármiféle nemhogy orosz, de akármilyen objektív, pártatlan tartalomra a témában. Konkrétan nyugaton olyan szintre jutott a saját lakosság elleni információs háború, amire a koreai dagi is büszke lenne. Nincs diskurzus, elfogadhatatlan bármiféle nem központi narratívát igazoló vélemény.
Sosem hittem volna, de ahogy halad előre a konfliktus és látom mi épül körülötte, mindinkább az orosz érveket és narratívát érzem erősebbnek... valósabbnak. Fáj leírni, de ebben a konfliktusban az orosz álláspont és világnézet a védhetőbb.
És emiatt nehezen térek magamhoz.
Szeretném jelezni - és nem csak a likeommal - a dolgot, hogy én is inkább ezen a vonalon mozgok jelenleg.Hát tudod én, a fórum többszörösen büntetett előéletű (lebannolt) atlantista russzofóbja NEM akarom, hogy kitiltsák az orosz "propagandát" - ugyanis azt hiszem eljutott a nyugati világ arra a pontra, ahol semmiben nem jobb a keletitől.
Az az információs térben történt döbbenetesen egyoldalú oroszellenes letámadás, ami egy hete folyik, az számomra a legsötétebb, szólásszabadságot nélkülöző időket idézi a nyugati oldalon - basszus, nem olyamire gondolok, hogy az orosz csatornák kitiltása, Lavrov ignorálása, vagy a full sajtó narratíva (mint a covidnál - totális ellentétes vélemény elfojtása), hanem hogy olyan portalok, mint a 9gag lényegében ukrán propaganda szócsövekké váltak. A Youtube vadászik bármiféle nemhogy orosz, de akármilyen objektív, pártatlan tartalomra a témában. Konkrétan nyugaton olyan szintre jutott a saját lakosság elleni infomációs háború, amire a koreai dagi is büszke lenne.
Sosem hittem volna, de ahogy halad előre a konfliktus és látom mi épül körülötte, mindinkább az orosz érveket és narratívát érzem erősebbnek... valósabbnak. Fáj leírni, de ebben a konfliktusban az orosz álláspont és világnézet a védhetőbb.
És emiatt nehezen térek magamhoz.
Tisztában vagyok, hogy a Te gyermeked a HTKA, ézért mélységes tisztelet van az irányodban. Abban is nagyot alkottál, hogy sikerült olyan tartalom gyártókat is megszólítanod, akik rendkívül magas szakmai szinvonalat adtak ennek a honlapnak. Nekem viszont az utóbbi időben pont azzal lett gondom, hogy a különböző biztpol topikokkal egy olyan csoport került be a HTKA-ra aki jószerivel hőbörögni, másokat lebunkózni és bunkó módon viselkedni jár ide... (én sem vagyok kivétel a biztpol Ukrán szekcióban, nálam is elszakadt a cérna, és kellett idő hogy higgadjak). Viszont! Az a személyes tapasztalatom, hogy szinte ugyan azt osztom meg az Ukrán topic-ban, mint mondjuk a T72 vagy T80 topicban, és egy érdemi infóra nem bunkózás jön vissza, hanem érdemi válasz, vagy legalább minimum megpróbál maradni a válaszadó a realitások talaján. Komolyan gondolom azt, hogy ezek a biztpol topikok ezek már közép távon is mélységesen fogják rombolni az egész HTKA reputációját..... Sajnos az is megjelent, hogy az igazán komoly tartalom gyártók egy része már koccolt, és a mérsékelt, de tiszteletnek örvendő hozzászólók is egyre kevesebbszer jelennek meg az oldalon.... Azt is tudom, hogy a biztpol topikokban nem vádolható csak az egyik fél a hőbörgésért, de ez az egész HTKA megítélésében sajnos csak másodlagos. Szerintem hiba a biztpol topikok ilyen szintű meghagyása, de Te tudod..... Azt viszont már most is felmérted szerintem, hogy a "sima" moderálással egyik hőbörgő szekciót sem fogod "kielégíteni". Tudom hogy töröltél kommentemet, de azt is tudom hogy jogos volt, mert lementem a hőbörgők szintjére. Csak hát az egészséges önkritika az valhogy hiánycikk, és a különösen a leghangosabbak részéről...... Tisztelettel maradok CsabaKomolyan, ezeket a műhisztiket...
Na látod, milyen amatőr vagy. Te is bepróbálkozol a nevemmel....Mondjuk ilyen névvel hogy pocshuszar nem is nagyon vett komolyan senki eddig se.
Te mégis leállsz "az én apukám sokkal erősebb" vitákra. Mondom, hogy amatőr vagy.Mond már meg nekem mi értelme vitázni valakivel akinek az a dolga hogy hazudjon? Te talán lemaradtál az utóbbi pár év fórumos történésekről, ezért elárulom, nincs esélyed vitázni velük.
Igen, ez tendencia. De szerintem ezt nekem ne akard bemutatni.Ezeknek tanítják mit kell csinálni amikor egy vita nem jól megy nekik, általában megpróbálják hitelteleníteni csoportosan és személyeskedni hogy kibannoltassák amikor elveszti a fejét.
Mert nincs arra kapacitása a szerkesztőknek, hogy a marhaságokat tételesen ellenőrizzék. Erre van itt a közönség.Ezt értjük.
De miért engedik neki, nekik itt a fórumon?
Mert félretájékoztatni egy nyilt fórumon - sajnos - nem tilos. Azonban emiatt kultúrálatlanul hisztériázni, topicot rombolni viszont tilos.Mert szabad joguk forumozni. Sőt még ha be is írnák hogy ők a Putyin kiskutyája és a csak hazudni járnak fel azt is megtehetnék a szabályokon belül. Ez nem oroszország ahol bíróság elé állítják a gyereket mert felrobbantotta az fszb épületét Minecraft ban.
Asszem boki írta nekem pár napja, hogy Oroszországban szabad választások vannak és "bárki elindulhat, aki teljesíti a szabályokat"Szeretném jelezni - és nem csak a likeommal - a dolgot, hogy én is inkább ezen a vonalon mozgok jelenleg.
Én vagyok, aki rendszeresen felidegeli @boki -t a munkaköre miatt. Voltam én már "fake news" "tudás nélküli" "bohóc" (erre mondjuk büszke is vagyok!) stb.
Tessék szépen megcáfolni az orosz oldalról érkező információkat, de hanyagoljuk ezt a zsigerből kötekedős stílust. Mert előbb utóbb ban lesz belőle.
És nem amiatt, amiért ruszofób "vagy" (itt nem @angelsoul -t értem), hanem mert ostoba.
Példa: @omae biztpol topicos örjöngése egy topicból való kitiltást hozott (régen ilyenért 1-2 hét full ban biztos járt), majd ahelyett, hogy észretért volna attól, hogy "pofáncsapta az elektromos kerítés", elment és telefosta oroszgyalázó karikatúrákkal, meme-ekkel és sértésekkel a humor topic-ot.
Valljuk be, nem sok észt feltételez, ha valaki még energiát is fektet bele, hogy ezt produkálja.
Én igazság szerint kimondottan támogatnám, hogy térjünk vissza picit a komolyabb banokhoz. Az hogy 1 topicból csapnak ki valakit, az még nem segít rajta, hogy idegállapotba került.