Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy irányba csak volt kapacitása....Na látod, milyen amatőr vagy. Te is bepróbálkozol a nevemmel....
Te mégis leállsz "az én apukám sokkal erősebb" vitákra. Mondom, hogy amatőr vagy.
Igen, ez tendencia. De szerintem ezt nekem ne akard bemutatni.
Te is bepróbálkoztál a nickemmel, pedig még Maróth is (majdnem) felvállalt a pólóján!
Igen, van ugye a burkolt, összekacsintó "zsidózás" (azért tettem idézőjelbe, mert még így sem szívesen használom). Van a burkolt, vagy kevésbé burkolt ügynöközés.
De hidd el, ha a vitáidat ész nélkül próbálod letolni, és nem teszel az érveid mellé mindig forrást, bizonyítékot, akkor belebuksz. Bele se kezdj, mert csak felidegeled magad. Annak meg ban a vége.
Mert nincs arra kapacitása a szerkesztőknek, hogy a marhaságokat tételesen ellenőrizzék. Erre van itt a közönség.
Mert félretájékoztatni egy nyilt fórumon - sajnos - nem tilos. Azonban emiatt kultúrálatlanul hisztériázni, topicot rombolni viszont tilos.
Meg is látszik a véleményén hogy kiknek a hatása alatt van. Jézusom az az ember sose veszi észre magát. Mint amikor pofon vágta azt a vézna jobbikos politikust az még el se esett. Meh.htka Tomcat ajánlásával:
Mint az oviban...Boki 80 678 számú bejegyzése egyértelmű orosz propaganda. Célja elsősorban az orosz lakosság háborús uszítása, illetve az orosz háborús bűnök negligaálasa.
A htka ilyen tevékenységet támogat, eltűr?
azaz pont a szinteden..... de hát ha nem tudsz mit kezdeni a kritikával, talán nem pont te vagy ovis szinten????Mint az oviban...
Milyen kritika?! Ez a "mindenen kívül" hsz, olyan mint mikor az oviban elveszik a játékodat és panaszkodsz az óvó néninek.azaz pont a szinteden..... de hát ha nem tudsz mit kezdeni a kritikával, talán nem pont te vagy ovis szinten????
Megint lecsapott a rajzfilmgyüjtemény...Nem beleértve az ide érkezett konstruktív véleményeket tartalmazó kommenteket, de az elmúlt napok itteni megnyilvánulásai kapcsán már ilyen érzésem van:
80 679.Boki 80 678 számú bejegyzése egyértelmű orosz propaganda. Célja elsősorban az orosz lakosság háborús uszítása, illetve az orosz háborús bűnök negligaálasa.
A htka ilyen tevékenységet támogat, eltűr?
Ki ad többet?80 679.
Szerintem ha ilyet akar majd osztogatni akár jó sokat kell majd belőle betáraznia......eljöhet az idő mikor tcat ilyeneket osztogat majd
Sajnálom, hogy így alakult. Nem tudnám hirtelen összeszámolni, hányan tesznek közzé a fórumon rendszeresen valódi kutatásokon, szaktudáson alapuló, érdekes, informatív ismereteket, amik miatt érdemes ide járni, mert vannak jónéhányan, de nekem a Hpasp nick abszolút az elsők között ugrik be.
Szerintem ha ilyet akar majd osztogatni akár jó sokat kell majd belőle betáraznia......
eljöhet az idő mikor tcat ilyeneket osztogat majd
És ezzel mi a probléma? Ha visszaolvasol már abban a pillanatban elismertem jó pár hozzászólásomban, hogy tévedtem, de szerintem te is jobban örültél volna, hogy nekem illetve azoknak lett volna igaza, akik azt mondták,hogy Oroszország nem támadja meg Ukrajnát....Mondod ezt te Wilson, aki végig amellett érvelt, hogy Oroszo. nem fogja megtámadni Ukrajnát - mert miért tenné?
IGEN?!Csak tudnám Galthran, hogy mirefel nálad ez a nagy arc, amikor a HTKA egyik célja pont az általad gúnyolt OSINT.