Ha a haditechnikai topikokban van valami probléma (pl. politika), akkor jelezzétek hogy hol (="Moderátor értesítése" gomb) és át lesz helyezve a biztpol topikba vagy törölve lesz. A biztpol topikokat pedig hagyjátok figyelmen kívül. A biztpol topikok csak azért jöttek létre és csak azért léteznek, hogy ne az egyes típusok topikjába kerüljön az, amit most a biztpol topikokban láttok. Aki a haditechnika miatt jön ide, a biztpol topikokat kerülje el. A lelőtt Kamov-ot, a kilött harcjárműveket, hogy milyen radarokat és miért lőttek ki először, azt ki lehet beszélni a haditechnikai részben is, pl. a típusok topikjában. Ha pedig mégis benéztek a biztpol topikokba, akkor ne a politikai részen kezdjetek el vitatkozni. Ha láttok valami érdekes haditechnikai dolgot, akkor használjátok az "+Idézet" gombot, vigyétek át a témát az adott típus topikjába és ott beszéljétek ki a haditechnikai vonatkozást. Akinek szerintetek nincs értelmes hozzászólása, arra használjátok az "Ignorálás" és a "Moderátor értesítése" gombot...
Itt a pont.
Megy a rinya, megy a hiszti, hogy így sz*r meg úgy sz*r az egész oldal, nyugati propaganda van, orosz propaganda van, Tcat propaganda van, mit csinál a moderátor, milyen oldal ez, az üzletvezetővel akarok beszélni?!
De a szelektív olvasás az luxus, mert "az én mindig megmondom, hogy a másiknak akkor sincs igaza, amikor a kerítésfestéről ír éppen".
Milyen propagandáról, milyen álhírek terjesztéséről beszéltek?
Szerintetek egy moderátornak mennyi érkezése van minden egyes hozzászólás valóságtartalmának az ellenőrzésére? Egyáltalán feladata, egy olyan időszakban, amikor nem hogy a nagy lapoknak, de még a hírszerzők nagy részének sincs valószínűleg fogalma, hogy mi ténylegesen igaz és mi nem?
Egy
ingyenes fórumon, tagdíj és előfizetés nélkül, hobbiból és elhivatottságból dolgozó szerkesztőséggel, egy főállás és talán még egy mellékállás mellett. És megy a rinya, hogy milyen sz*r az egész, látványos, primadonna kivonulásokkal.
A HTKA nem a Facebook, itt nem a pc content filteringen van a hangsúly. Ti kaptatok egy eszközt, csak nem tudjátok használni. Ha valaki nem tetszik akkor első körben az ignore-ra nyomjatok. Ha olyat láttok, ami törvénysértő lehet (és el kell hogy keserítselek, az nem a propagandának titulált hsz.-ek, hanem a pedofil képek, az életveszélyes fenyegetés, gyilkosságra való felbújtás, személyes adatok megosztása, stb.), akkor üsd a "Moderátor értesítése" gombot. A modi meg majd megnézi és dönt.
Nem neked kell eldönteni, hogy mi jelenhet meg egy nyílvános fórumon.
Csak hogy eltudjátok képzelni, hogy a mi oldalunkon mivel jár az, hogy fogjuk a kezeteket:
2014-ben én végigmoderáltam a teljes fórumot a majdani cirkusz és Krím-megszállás során. Kb. napi 6-8 óra volt, néha 50-esével töröltem a hsz.-eket, eltitlás hegyek (igen, azok között is szépszámmal, akik most a legjobban hisztiznek), ügyvéddel meg egyéb nem humánus eszközzel való fenyegetés elviselése után kb. sikerült mederben tartani a társaságot. Mindezt egy napi 10 órás főállás mellett. Jobb lett utána? Tanultatok valamit belőle? Nem, mert az a hozzáállás, hogy mindegy mit írsz, ha elég hangosan vered az asztalt, akkor jön a modi és talán neked ad igazat. Ha meg nem, akkor a k*rva anyját, sz*r az egész fórum.
A véleményszabadság csak addig jó, amíg mindenki azon a véleményen van, mint én.