Lesz ne aggódj.Lessz-e III. világháború?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lesz ne aggódj.Lessz-e III. világháború?
Vannak az alábbi topikok...Lessz-e III. világháború?
sajnos egyet értek Veled..... ami az Ukrán topocbna megy, az már tényleg túl megy minden határon.....Hát gyerekek és besírok.
Rinyálnak itt egyesek mindenféle cenzúráról, amikor a weboldal címe lehetne lassan, HTKA.ru...
A kreml ezt máshogy gondolja. Mindenhol is.n de azért nem kell a fórumon megvívni.
Akkor dobhatnának fel több infót is a netre mert így nehezen tudom követni az eseményeket... Abból, hogy ki kit gondol hülyének sajnos nem sok minden derül ki...A kreml ezt máshogy gondolja. Mindenhol is.
Van érdemi infó de eltűnik az egyéb hsz-k között sajnos aki nem követi folyamatosan a topikot az csak a szajkaratét látja...Igen infó az szinte semmi csak ugyan az az 5-10 videó plusz egymás elküldése melegebb éghajlatra. Lassan a belpolban több a kulturált eszmecsere
Próbáljunk már egy kis kultúrát magunkra erőltetni. Attól függetlenül, hogy ki volt az aki először visszaütött.Tudom én hogy relatív régen volt háború a szomszédban de azért nem kell a fórumon megvívni.
mcsapás Atomcsapás Ferihegyre. Vagy totális összeomlás. Amúgy nem érdekel. Én a felkészülés mikéntjéről akartam értekezni, de nem olyan fontos.Vannak az alábbi topikok...
[BIZTPOL] Ukrajnai fegyveres konfliktus
[BIZTPOL] Kína
[BIZTPOL] Távol-Kelet
[BIZTPOL] Balkán - történelem és politika
[BIZTPOL] A nagy sakktábla
Mi történt, amit ezek a topikok nem fednek le?
Már tudsz írni a topikba...mcsapás Atomcsapás Ferihegyre. Vagy totális összeomlás. Amúgy nem érdekel. Én a felkészülés mikéntjéről akartam értekezni, de nem olyan fontos.
Pedig téged csak a haditechnika nyers szerelme érdekel és messziről kerülöd az ilyen fertő topikokat.Hát gyerekek és besírok.
Rinyálnak itt egyesek mindenféle cenzúráról, amikor a weboldal címe lehetne lassan, HTKA.ru...
Ez igaz. Jó lenne, ha valahol külön meglennének az összefoglalók.Van érdemi infó de eltűnik az egyéb hsz-k között sajnos aki nem követi folyamatosan a topikot az csak a szajkaratét látja...
Vagy aki szabadságon van.....Ez igaz. Jó lenne, ha valahol külön meglennének az összefoglalók.
Dehát követni!!!??
Mire végigmegyek egy oldalon születik egy új. Az elmúlt 1 órában 15 új oldal lett, ha jól látom.
Ezt csak az tudja folyamatosan követni, aki nyugdíjas vagy ez a munkája.
És akkor mi van? Egy csomó ember beszéli ki magából amit épp akar. Melyik nem mondhatja, hogy lassuljon az ütem? n speciel este elolvasom az első nem olvasott oldalt, aztán kattintok az utolsóra, átugorva a napi 100-300 oldal termését, mert hát ha kinézek az ablakon, akkor még megvan a város, szóval nem történt olyan, ami miatt percre néznem kéne a helyzetet. Na ezt nem kötelező csinálnod, hanem megpróbálhatsz egy random neked tetsző számot bevezetve átugrani dolgokat.Ez igaz. Jó lenne, ha valahol külön meglennének az összefoglalók.
Dehát követni!!!??
Mire végigmegyek egy oldalon születik egy új. Az elmúlt 1 órában 15 új oldal lett, ha jól látom.
Kb ezt csinálom én is.elolvasom az első nem olvasott oldalt, aztán kattintok az utolsóra, átugorva a napi 100-300 oldal termését,
Komolyan kérdem, miért éreztek sokan kényszert, hogy kutyaugatás stílusban kezdjetek??? Amit leírtam, abból mi indokolta ezt a hangnemű felütést? Talán nem igaz, amit írtam, vagy mi??? Mondtam én, hogy lassuljon, vagy, hogy ezt ne, azt ne???És akkor mi van?
Nem értem, hogy az 'és akkor mi van kérdést' ha elolvasod, egyből fülsértő módban teszed aztán visszavetíted ide, akkor miért gondolod, hogy nem máris oda jut a kommunikáció, mint amit számonkérsz a többieken az ukri topikban? Csak megkérdeztem, hogy mi van akkor, ha nem tudod követni, mert a többiek is tolják, ami az eszükbe jut? Nem volt kocsmai kötekedős hangvétele, de ha logikusan belegondolsz, még az is lehetett volna, tekintve, hogy annak adtál hangot itt, hogy zavar, hogy rajtad kívül mások is léteznek és tevékenyek, nem a neked tetsző módon és/vagy mennyiségben.Kb ezt csinálom én is.
Komolyan kérdem, miért éreztek sokan kényszert, hogy kutyaugatás stílusban kezdjetek??? Amit leírtam, abból mi indokolta ezt a hangnemű felütést? Talán nem igaz, amit írtam, vagy mi??? Mondtam én, hogy lassuljon, vagy, hogy ezt ne, azt ne???
Csodálkoztok, hogy több hasznos tag is lelépett már?
Átalánosságban, ha ez így megy tovább, alig marad érdemi szakmai olvasnivaló, csak óvodások dühöngései és vitái.
Ha valaki nem érti miről beszélek, olvassa el @krisss utolsó bejegyzését.
Hát csak azt olvasd el, amiben fénykép, térkép, vagy videó vnan. En egy perc alatt végzek egy oldallal.Ez igaz. Jó lenne, ha valahol külön meglennének az összefoglalók.
Dehát követni!!!??