Ja, értem mire gondolsz. Azt hittem, hogy az itteni kommentekre érted.YT és mindenhol a megtekintési számok alapján fizet a reklám.
Még az én csatornám nézettségét is növelte kismértékben úgy, hogy nem tettem ki semmi tartalmat.
A videók posztolása utáni napi átlagos nézettség, amikor 100-120 táján van már 200 tája felé tart.
Akkor képzeld el azon csatornáknál, ahol ez napi több ezer vagy 10-ezres lépték ÉS van erejük, idejük videót tenni ki erről.
Pl. ezt
De a tegnapi szutyok F-117-es videó alatt is a kommentek vagy ötöde arról szól, hogy "ukrajnás videót pls."
Bármit is tenne ki a csatorna, úgyis megnéznék, az, hogy mi igaz belőle, hát kit érdekel...
Na, akkor szerinted hol van itt a korrekt tájékoztatás?
Egyébként gondolkoztam, lehet, hogy az lenne egy járható út, hogy nap végén 0-24-es beosztásban a napi infókat összegyűjteni egy pdf-be. Ez még egy nagyjából kezelhető mennyiség és általában már a cáfolatok, helyesbítések, pontosítások megtörténnek.
Most magamnak elkezdtem kigyűjteni az adatokat február 14-től mostanáig 500 oldal... de ha már úgyis állástalan vagyok akkor lehet, hogy egyszer végzek vele.