Értem, hogy mi a bajod, elfogadom, hogy Neked, illetve többekhez is szólva: nektek ezt a véleményét. De gondolod, hogy erre -mármint ami a véleményed- az a sárkányfű, hogy rohantok a lassan gyógypedagógiából komoly szakmai tudással rendelkező moderátorokhoz/üzemeltetőhöz?
Nem az lenne egy értelmes és hasznos reakció, hogy akkor még több és még jobb híreket, információkat, szakmai anyagokat pakoltok fel a felületre? Hisz ezt senki nem tiltja, sőt... Ennyi idő alatt aki igazán érdeklődött a téma iránt, az már egy elég komoly médiaportfóliót tudott összeszedni, ahonnan naprakészen tájékozódhat, vagy adhat át másnak információt. Azonban azt látom, hogy a leghangosabbak épp azok, akik lényegében semmi tartalmat, se hírt, se egyéb információt nem lapátolnak a fórumra, legalábbis, azokba a topicocba, amiket követek és ez hatványozottan igaz az ukrán topicra -legalábbis addig, még egyáltalán megnyitottam.
Úgy gondolom, hogy ez a sárkányfű legfeljebb egy lelki sebtapasz, hogy azzal, hogy szóltok az óvó-bácsinak, hogy itt (is) kifejezitek ebbéli véleményeteket Te/ti megtettetek "mindent". És ez nagyon hamis képet tud kialakítani. Munka nélkül akarsz eredményt elérni. Se fizikai, sem pedig szellemi munkát nem teszel/tesztek bele az "ellenszérumba" így az sose lesz hatásos. -Már ha valóban felütötte a fejét a nyavalya, mint az véleményezve van.
Nem kell velem egyet érteni, lehet ignorálni, a francba küldeni satöbbisatöbbi. Ez az én véleményem; pont.
Szerintem "félre-értődtem", mert én arra gondoltam, hogy az egyre jelentősebb félre-tájékoztató sulykolás kezelését nem tartom jó ötletnek legyintéssel/belenyugvással "kezelni".
Vannak hivatalos és indokolt okai és formái az "óvó-bácsi" bevetésének, pont a gusztustalan méreteket öltő társadalom-kifárasztásos módszernek, ami nem-jól kezelve sajnos sikeres .
Szerény személyem is tagja a --kellemesn-meglepő-módon jól működő-- és sikeres, itteni megelőző/ellensúlyozó csapatnak, csapatmunkának.
...sőt, minth még akár jelentős tartalékok is lennének az időnként általam is építő tagoknak tartott személyek "szükséges esetekben" történő beavatkozását látva!
...akik között Te is ott voltál más témák esetében, mikor --úgy vélem-- zavarónak láttad "Sötét Erő" romboló mennyiségét, súlyát.
Sőt: Más területeken is szívesen látnék társadalmi méretekben hasonló lépéseket, amilyenek korábban a Polgári Körök voltak. Sajnálom, hogy azt a kevés politikai támogatást/tűrést nem kapták meg, ami például a demográfia folyamatok megváltoztatásában jelentősen segíthetne, az egyébként hivatalosan elimértnél súlyosabb, rosszabb helyzeten.
Visszatérve:
Az itteni "vihar-a pohárban" helyzetet is --szerintem-- a destruktívok "mennyisége" gerjesztette, és szerintem nem a normálisak korlátozása vagy legyintés a kegmegfelelőbb kezelése a helyzetnek. Az Adminok szerintem fognak is takarítani, csak nem főállásban csinálják, ez az itteni hsz-szemét a "technikai oka".
Mivel már kb. egy évtizede sejtem tökéletes megoldás/Világ nincs, ezért megelégszem az itteni jó tendenciákkal és amíg jelentősen nem változik a szerintem rossznak tartott irányba, nem is térek vissza erre történet-vonalra, mert szerintem a lényegben egyetértünk, csak a súlypontot véljük másutt optimálisnak, ezt is csak kismértékben.
...további jókat! ...és:
.