K
Kopi2000
Guest
Meglepődtem az előbb, mert nem tudtam belépni az ukrán topikba. Kellett néhány perc, mire megtaláltam miért. Mint lapüzemeltetőnek, mindig neked van végül igazad. Láttam, hogy letiltottál a biztpol témákról. Amúgy, szerintem nem csak én szálltam bele csak másokba, mások is belém.... Hogy azokkal nem történt semmi, az is a moderációs elveket mutatja. De, ez sem baj.. Egyébként a biztpol azért érdekelt, hogy a saját szerény eszközeimmel tudjak tenni itt valamit, az oroszbarát tengeren, legalább annyiban, hogy mást mutatok nekik.... Lehet, hogy úgymond beleszálltam némelyekbe, de mindezt próbáltam intelligensebben csinálni, nem olyan suttyó módon, mint ahogy hozzám viszonyultak egyesek...Technikai dolgokban eddig próbáltam feltenni dolgokat, saját munkáimból, ahogy az időm engedte, főleg azért, hogy bizonyos, a médiában szereplő programokról, ameddig lehet, adjak valós, belső infókat.... Ez sem volt sikeres, mert a geotermikus energia hasznosításba csak én írtam bele, őleg az utóbbi időbe, míg az egyéb ipari dolgokkal kapcsolatosan azt hitték, hogy hantázok. Pedig nem... Egyébként egyre rosszabb nézni, hogy fordul át a hangulat itt, oroszbarát irányba. És igen, egyszer már, 2018-ban egyszer már kivágtál innen, mert Spg9 néven felemeltem Putyin feltétlen ajnározása miatt a szavam... Köszi, hogy meghagytad a "technikai" részeken a hozzászólási lehetőséget. Nem tudom, hogy fogok-e, akarok-e élni vele. Pillanatnyilag úgy érzem a technikai "ismeretterjesztésnek" nincs értelme túlságosan, mikor a lapon túltengenek azok a vélemények, konteók, amelyekkel egy picit sem tudok azonosulni... Technikai téren is... Azoknak meg kár bármit is magyarázni, akik csak röhögő fejekkel kommunikálnak... Igaztalan lennék, ha nem említeném, de a korábban távozókat kedveltem, de a maradók között is vannak, akiket kedvelek... Egyébként igyekeztem sok dolgot fényképekkel alátámasztani, bármilyen vitáról is volt szó. Ezt a levelem amolyan nyílt levélnek szántam a tagság részére, ha egy mód van rá, kérlek, ne töröljed... Legfeljebb Wilsonnal váltunk priviben néhány üzenetet... Nekem a fórum forma alkalmas volt a kommunikációra, mert lazán, akár munka közben lehetett csinálni. Szoktak a alóságban hívni, hogy adjak elő itt-ott, természetesen a szakmáról, eddig nem éltem az elmúlt néhány tíz évben ezzel a lehetőséggel, de lehet, a jővőben oda fogok koncentrálni. Csak az macerásabb, mert nem elég kb. leírni öt sort...Nézd, ez a videó kettős célzatú: egyrészt üzenet, hogy egymás torkának elharapása helyett nyugodjatok már le egy kicsit, másrészt egy kis feszültségoldás is. Mikor ilyesmi film / rajzfilm bevágást teszek be, mindig ez a kettős célja van.
Ez totál független attól, hogy átjön-e az előzmény, avagy sem. Ahogy tulajdonképpen írtad is. Amúgy mindig átjön, azt' előbb-utóbb lesz is valami. De elég régóta itt vagy, hogy ezt tudd.
Ja és ebbe a kommentve semmi negatív hangot nem kell beleképzelni, csak gondoltam erre válaszolok.
Viszont ha elkezditek újra olyan formában mint a napokban, akkor mindnekinél kimegyek a monitoron és letöröm a kezét, azt' nem fog itt pötyögni egy ideig