K
Kopi2000
Guest
Basszus, ne haljál meg tudatlanul... 100 x leírtam, hogy 1994 és 2002 között a fidesz támogatásával voltam, két cikluson keresztül megyei jogú városban önkormányzati bizottsági tag. Az egyik ciklusban "városfejlesztési és környezetvédelmi", míg a másikban "közbeszerzési" bizottsági tag voltam. Összesen 8 évig. De én maradtam liberális, míg a fidesz végrehajtotta a konzervatív fordulatát, így távoztam.... Úgyhogy, kissé zavar van a kommented erőterében. Sőt, Ursulának, hónapokkal ezelőtt priviben ugyanezt leírtam magamról, ha nem hiszitek, Őt kérdezzétek...Pedig pont ez volt a célja, Dugovics Titusz módban van egyet a halálba visz. Sokszor kiforgat , vagy csusztat . Vagy a valóságot próbálja addig hajlítani amíg nem találkozik az ő igazával. Én akkor engedtem el az egészet amikor azt állította, hogy én a magyarságát kérdőjeleztem meg. Holott pont azt állítottam hogy ő is az. Küldetés tudatos ember, felemás véleményem van róla. HVG n szocializálódott akkor értem miert ennyire eros nála a poltikai vonal. Persze annak tudatában ,hogy fórumon annak adja ki magát aminek nem szégyelli, mivel nem tudjuk igaz-e vagy sem. Mindegy én örülök, hogy pihen a biztpolnál mert erősen kontraproduktiv azzal szemben amiben ő hisz. Az Magyarország iparban ,kiteljesedhet és végre értelmes kontentel gyarapít . nem a hülye videóit linkelgeti. # Elszalad vele a ló. Majd a moderátor eldonti, mi legyen ha folytatja . Ott az értesítés, felesleges elkuldened őt az ...jába. csak magadat küldöd pihenőre.