Visszajelzések és javaslatok

Pedig pont ez volt a célja, Dugovics Titusz módban van egyet a halálba visz. Sokszor kiforgat , vagy csusztat . Vagy a valóságot próbálja addig hajlítani amíg nem találkozik az ő igazával. Én akkor engedtem el az egészet amikor azt állította, hogy én a magyarságát kérdőjeleztem meg. Holott pont azt állítottam hogy ő is az. Küldetés tudatos ember, felemás véleményem van róla. HVG n szocializálódott akkor értem miert ennyire eros nála a poltikai vonal. Persze annak tudatában ,hogy fórumon annak adja ki magát aminek nem szégyelli, mivel nem tudjuk igaz-e vagy sem. Mindegy én örülök, hogy pihen a biztpolnál mert erősen kontraproduktiv azzal szemben amiben ő hisz. Az Magyarország iparban ,kiteljesedhet és végre értelmes kontentel gyarapít . nem a hülye videóit linkelgeti. # Elszalad vele a ló. Majd a moderátor eldonti, mi legyen ha folytatja . Ott az értesítés, felesleges elkuldened őt az ...jába. csak magadat küldöd pihenőre.
Basszus, ne haljál meg tudatlanul... 100 x leírtam, hogy 1994 és 2002 között a fidesz támogatásával voltam, két cikluson keresztül megyei jogú városban önkormányzati bizottsági tag. Az egyik ciklusban "városfejlesztési és környezetvédelmi", míg a másikban "közbeszerzési" bizottsági tag voltam. Összesen 8 évig. De én maradtam liberális, míg a fidesz végrehajtotta a konzervatív fordulatát, így távoztam.... Úgyhogy, kissé zavar van a kommented erőterében. Sőt, Ursulának, hónapokkal ezelőtt priviben ugyanezt leírtam magamról, ha nem hiszitek, Őt kérdezzétek...

• Hűha
Reactions: megmurgyel
Basszus, ne haljál meg tudatlanul... 100 x leírtam, hogy 1994 és 2002 között a fidesz támogatásával voltam, két cikluson keresztül megyei jogú városban önkormányzati bizottsági tag. Az egyik ciklusban "városfejlesztési és környezetvédelmi", míg a másikban "közbeszerzési" bizottsági tag voltam. Összesen 8 évig. De én maradtam liberális, míg a fidesz végrehajtotta a konzervatív fordulatát, így távoztam.... Úgyhogy, kissé zavar van a kommented erőterében. Sőt, Ursulának, hónapokkal ezelőtt priviben ugyanezt leírtam magamról, ha nem hiszitek, Őt kérdezzétek...
Látod Gabika,nem bírod ki,hogy rögtön az elején ne szúrj bele valami sértőt.

wjM2MJ.gif

@Busho3301 , ha már ideértél, arra mennyi esélyt látsz, hogy a szerkesztőségrészéről mindennemű érdektelenség övezte cikkeink esetleg kikerüljenek az oldalra innen a gerilla szekcióból, ahová @fip7 beszerkesztette volt olyan kedves, hogy ne hulljon ki a hajunk az idegtől?

@Busho3301 , ha már ideértél, arra mennyi esélyt látsz, hogy a szerkesztőségrészéről mindennemű érdektelenség övezte cikkeink esetleg kikerüljenek az oldalra innen a gerilla szekcióból, ahová @fip7 beszerkesztette volt olyan kedves, hogy ne hulljon ki a hajunk az idegtől?
Ezt a topikot nem én moderálom, ha ideérés alatt ezt érted. Ez a labda nem nálam pattog de megnézem.

Ezt a topikot nem én moderálom, ha ideérés alatt ezt érted. Ez a labda nem nálam pattog de megnézem.
Challenger cikk by @fip7 az saját topikjában és AMX 10 RC általam de szintén fip7 által betéve a saját topikjában. Már rég kész vannak, minden levélváltás velük kapcsolatban érintette a felelős szerveket, ehhez képest csak ketten beszélgettünk fip-pel. :confused:

• Tetszik
Reactions: Kim Philby and fip7

Az AMX vasárnapra van ütemezve, a Chally rá következő hétre. Centquri harckocsis anyaga meg még (mindig) tördelés alatt van nálam.

Az elmúlt 2 hónapban azt tapasztalom hogy a HTKA fórumja irtózatosan lassú számomra. Sokszor nem tölt be vagy hibát ír ki.
Nem jutottam egyértelmű konklúzióra hogy mi okozza, lehet a sok twitter link miatt? Ha nem vagyok belogolva akkor nem látok laggot a fórum böngészésénél.

Az elmúlt 2 hónapban azt tapasztalom hogy a HTKA fórumja irtózatosan lassú számomra. Sokszor nem tölt be vagy hibát ír ki.
Nem jutottam egyértelmű konklúzióra hogy mi okozza, lehet a sok twitter link miatt? Ha nem vagyok belogolva akkor nem látok laggot a fórum böngészésénél.
Az csak a GRU /vagy mi most/, CIA, MI6, Mosad integrált mechanizmusai miatt lehet.

Majd utánanézek, úgyis pár nap múlva esedékes egy kisebb fórum karbantartás.

Ha nincs megoldás, csinálok egy új usert.
Azt a jól felfogott érdekedben nem javasolnám :D (Most perpill amúgy sem tudsz.)

@Tcat akit letiltanak a [Biztpol]-ról az meg sem tudja nézni, ha be van lépve?

Jelenlegi beállítás szerint olvasni tudja. A hozzászólás, hozzászólásokra reakció küldés és az új téma nyitása jogok vannak elvéve. Ez így annyival több, mint egy vendég olvasónak, hogy mindig a legutolsó, általa olvasatalan hozzászólásra tud ugorni 1-1 topicban.