<blockquote rel="omae">
...
Nemcsak bagoly skizofréniát súroló dolgairól van szó amikor minden alap nélkül böffent ótvar nagy marhaságokat. (Nem személyeskedek én ezt így látom bagoly, az olyan hozzászólásaid mint hogy Trump felesége lesz az új elnök, meg a hatalmas összeesküvés elméleteid, vagy amikor valami vadidegen fiatal orosz srác képét linkelted be aki bambán hesszel egy ruszki zászlót azzal hogy ő Putyin utódja. Na mindegy hosszú a sor.)
...
Nem akarok off-olni, de hadd védjem meg magam
omae,
"Trump felesége lesz az elnök" - nem a feleségét mondtam, hanem a lányát, Ivanka-t.
Ez messzemenően nem mindegy, mert az egyik nem lehet elnök (mert szlovén és nem az USA-ban született), a másik meg lehet.
1) Mellékeltem egy videót, melyet ha megnézted volna - vagy akár csak belekattintottál volna - akkor láthattad volna, hogy a műsor felirata "IVANKA TRUMP introducing FATHER" volt, azaz még ha nem is tudtad eddig, akkor innen megtudhattad volna, hogy ha Ivanka az apját mutatja be a Republikánus Elnökjelölő Nagygyűlésen, akkor Ivanka Trumpnak a lánya, nem pedig a felesége.
2) Ha megnézted volna a videót, és követted volna az amerikaiak reakcióját, akkor tudhatnád, hogy Ivanka-nak olyan jól sikerült a beszéde a Republikánus gyűlésen, hogy utána az amerikaiak mindenféle fórumon annak adtak hangot, hogy legyen Ivanka az elnökük.
3) Mellékeltem két linket is (Washingtontimes, Reuters), amelyben pont erről van szó, hogy Ivanka alkalmas lehet elnöknek és az embereknek tetszik a fellépése. De nyilván nem olvastad el a mellékelt újságcikkeket, sőt, gondolom észre sem vetted, hogy linkeket is mellékeltem.
4) Ivanka Trump természetesen nem most 2016-ban lehet az USA elnöke, hanem leghamarabb 2024-ben (akkor lesz 42 éves). Ivanka-nak 3 kisgyermeke van, a legfiatalabb idén született, tehát meg kell várni, amíg a gyermekei felcseperednek. Addig lehet az apja az elnök, vagy bárki más.
A vadidegen orosz zászlós sráccal kapcsolatban pedig csak annyit, hogy nyilvánvalóan nem ismered, hogy kiről van szó. Ő valóban lehet Putyin utóda, de nem úgy kell elképzelni, hogy most azonnal. Én annyit mondtam, hogy a potenciál benne is megvan (és olyan körökben is mozog).
És akkor, hogy már teljes legyen a sor, röviden a 200 db Pantsir-ról is: az úgy jött ki, hogy pénzben pont annyiba kerül, mint a Budai Vár felújítása. Csak úgy összehasonlításképpen. Ebbe Molni azt látta bele, hogy én azért akarok 200 db Pantsir-t, mert csapatlégvédelemmel akarok teljes területi lefedést, területvédelmet ellátni. Ez ugyanolyan csúsztatás, mint a te állításod, hogy én Trump feleségéről állítottam, hogy elnök lesz, holott a lányáról állítottam.
Szóval az a baj, hogy ti néhányan, Molni, omae, felületesen csak átfutjátok egy nektek nem tetsző hozzászóló írását, aztán elönti a fejeteket a vér, és onnantól kezdve nem azt olvassátok, ami oda le van írva, hanem azt, amit ti odaképzeltek.
További szép estét,
az off-ért elnézéseteket kérem, de gondoltam ezeket nem árt tisztázni
</blockquote>
Oké bocs, rosszul emlékeztem. Lehet hogy igazad van az agy vér ellátásos megjegyzéseddel, de akkor is olyan pöttöm dolgokból föl tudsz építeni akkor dolgokat hogy az nem meglepő ha esetleg másnak megcsavarja az agyát és ledobja az ékszíjat. Na mindegy.