Én sem mondtam, hogy probléma lenne vele. Csak azt, hogy komoly tartalom nemigen van.
A cikkeknél érdemes megnézni, hogy 2013 óta mennyire kevés született...
Nos akkor bocsánatot kérek mivel én értettem félre a kommentet
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én sem mondtam, hogy probléma lenne vele. Csak azt, hogy komoly tartalom nemigen van.
A cikkeknél érdemes megnézni, hogy 2013 óta mennyire kevés született...
<blockquote rel="boki">Egyébként a biztpol topikoknak mint az ukrán vagy a szíriai topik koszonheti a HTKA a sokkal nagyobb számú regisztrált fórumozót vagy olvasót .
Igaziból a fórumos képekre gondoltam, csak fáradt vagyok, szerkeszteni meg nem lehet.
<blockquote rel="Veér István">Igaziból a fórumos képekre gondoltam, csak fáradt vagyok, szerkeszteni meg nem lehet.
<blockquote rel="beta"><blockquote rel="boki">Egyébként a biztpol topikoknak mint az ukrán vagy a szíriai topik koszonheti a HTKA a sokkal nagyobb számú regisztrált fórumozót vagy olvasót .
Csak az nem vágom, hogy ha BIZTPOL részben annyi érték van, akkor hogyohogy nem láttam egyetlen hír vagy cikket írni sem egyik kommentelőt sem...? [fejvakarás]Amúgy a kevés cikk miatt a biztpol nélkül tényleg autóskártya lenne az egész, halott lenne teljesen.
Csak az nem vágom, hogy ha BIZTPOL részben annyi érték van, akkor hogyohogy nem láttam egyetlen hír vagy cikket írni sem egyik kommentelőt sem...? [fejvakarás]<blockquote rel="Veér István">Amúgy a kevés cikk miatt a biztpol nélkül tényleg autóskártya lenne az egész, halott lenne teljesen.
Vannak látogatók, van pörgés, az oldal él, tehát ér valamit.
Monetizálható, amiből a fenntartása finanszírozható. Ha nincsenek látogatók, akkor csak költség.
Felőlem elautóskártyázgathattok a zárt klubotokban, de akkor az oldalt ti fogjátok magatoknak finanszírozni, mert kevesen lesztek, túl szűk érdeklődési körrel, és egy hirdetőnek sem lesztek érték, hisz nem fogtok tankot vagy repülőt venni.
Ha a nép egyszerű fiait is beengeditek a játszótérre, akkor máris tágabb közönséget lehet elérni, és számosabbat, ami nagyobb érték egy hirdetőnek.
Vagy lehet az oldal havidíjas, vagy önkéntes felajánlásokból élő is. Ez fél évig szokott működni.
<blockquote rel="ghostface"><blockquote rel="beta"><blockquote rel="boki">Egyébként a biztpol topikoknak mint az ukrán vagy a szíriai topik koszonheti a HTKA a sokkal nagyobb számú regisztrált fórumozót vagy olvasót .
Érdeklődnék, hogy a szakmai színvonal emelésébe hogy illeszkedik bele az alábbi mondat? (kiemelés tőlem)
<i>"Ez egy szakmai fórum és mint ilyen magasabb a követelmény a tagok irányában, mint az "egyfogúakkal" szemben."</i> -Mackensen
Ha mástól elvárjuk, hogy ne használjon -pejoratív- jelzős szerkezetet, akkor önmagunkkal szemben még szigorúbbnak kellene lenni.
Bár az is megér egy misét, hogy még egy törlést, vagy egy megjegyzést sem érdemel egy olyan (augusztus 22.-i) hozzászólás, ahol az egyik fórumozó a másiknak elmeorvosi vizsgálatot javasol.
viszont a kép linkeléssel kell valamit kezdeni - volt, hogy egy cikk megnyitása megette a havi mobilnet forgalmam harmadát!
Egyrészt ez nem egy elit klub, másrészt az ismeretterjesztés, a honvédelmi nevelés, a katonai dolgokhoz kedvcsinálás, szerintem sokkal fontosabb, mint az akadémiai magasságú értekezések és belterjes beszélgetés.
Milyen cél te szerencsétlen? Te csak egy mod vagy, ez a munka kurvára nem arról szól, hogy célokat állíts fel a közösséggel szemben! Nem tudom mi a munkád, de ha ez neked annyira bejön menj el óvóbácsinak az oviba. Ott kiélheted magad, ott moderálhatsz, büntethetsz kedvedre.
Ha a moderátor úgy látja, hogy a beszélgetések, kezdenek letérni erről az útról, akkor megpróbálja visszaterelni. Ezt lehet célnak nevezni." az ismeretterjesztés, a honvédelmi nevelés, a katonai dolgokhoz kedvcsinálás"
"Miert mindig az kiallt dilidokiert, akinek a legnagyobb szuksege lenne ra?" - Doktor House )... az egyik fórumozó a másiknak elmeorvosi vizsgálatot javasol.
<blockquote rel="phaidros">Érdeklődnék, hogy a szakmai színvonal emelésébe hogy illeszkedik bele az alábbi mondat? (kiemelés tőlem)
<i>"Ez egy szakmai fórum és mint ilyen magasabb a követelmény a tagok irányában, mint az "egyfogúakkal" szemben."</i> -Mackensen
Ha mástól elvárjuk, hogy ne használjon -pejoratív- jelzős szerkezetet, akkor önmagunkkal szemben még szigorúbbnak kellene lenni.
Bár az is megér egy misét, hogy még egy törlést, vagy egy megjegyzést sem érdemel egy olyan (augusztus 22.-i) hozzászólás, ahol az egyik fórumozó a másiknak elmeorvosi vizsgálatot javasol.