Mert jelenleg le lehet köpni kollektív csoportokat, nem érdekli a moderációt.
Pedig régen ezért lecsapott a banhammer.
Tag: venus1500 Vétség: nem tudom kire értetted, hogy: "kártékony retek népség....." oroszokra, vagy ukránokra, de kicsit meguntam, hogy ilyesmikért hiába tépem a számat. Büntetés: 2 HÓNAPOS KITILTÁS MINDEN BIZTPOL TARTALMÚ TOPIKBÓL
forum.htka.hu
Tag: venus1500 Vétség: nem tudom kire értetted, hogy: "kártékony retek népség....." oroszokra, vagy ukránokra, de kicsit meguntam, hogy ilyesmikért hiába tépem a számat. Büntetés: 2 HÓNAPOS KITILTÁS MINDEN BIZTPOL TARTALMÚ TOPIKBÓL
forum.htka.hu
forum.htka.hu
forum.htka.hu
Tag: akagi Vétség: sorozatos személyeskedés, off topik és moderátor felszólításának figyelmen kívül hagyása. Büntetés: 1 HÓNAP KITILTÁS
forum.htka.hu
Tag: Laci1970 Vétség: durva személyeskedés Büntetés: 2 HÓNAP KITILTÁS
forum.htka.hu
Tag: Laci1970 Vétség: durva személyeskedés Büntetés: 2 HÓNAP KITILTÁS
forum.htka.hu
Tag: jimkirk Vétség: birka ukrán nép. Büntetés: 2 HÓNAP KITILTÁS
forum.htka.hu
Tag: jimkirk Vétség: birka ukrán nép. Büntetés: 2 HÓNAP KITILTÁS
forum.htka.hu
Tag: pöcshuszár Vétség: ok, hogy ott a mosolyjel, de mégis személyeskedés Büntetés: 2 HÉT KITILTÁS
forum.htka.hu
De mostanában büntetlenül lehet lesostobázni több tízezer mérnökök, lehazaárulózni csoportokat.
A moderáció csak törölget vagy azt sem, lényegében lovak közé van dobva a gyeplő. Meg is látszik a fórum átlag "színvonalán" és tartalmán.
Mack idejében szó nélkül röpködtek a banok.
És mivel ezeket emelkedő tételben kéne osztani.
A szenmélyeskedésért is repültek az emebrek, tessék visszanézni.
Na, itt most sikerült oda eljutni, hogy lényegében más feleségét lehet gyalázni a fórumon.
Tisztelt moderáció, jó lenne visszatérni kb. a 2017-es tempóhoz. Nem törlés és ennyi.
Figyelmeztetés nélkül 1-2 hónapos ban azért, ami törlését kiált. Következő ilyen, tétel duplázódik. 3. alkalommal 1 év. Ha azután sem ért, akkor perban.
Ha ez lett volna, akkor nem tartana ott a fórum, ahol.
Amúgy pusztán az is érdekes, hogy pl. Laci1970 mondjuk hányszor bukkant fel és azóta is csak kb. mire futotta tőle, már amibe belefutok. Volt, hogy 10 hsz-ből 8 személyeskedés, fröcsögés volt, egy mondatban. Kérdem én, ki csodálkozik az eredményen?