NERgan fórumtárs egy hétig pihenhet...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy nagyon szép kezdeményezés, aminek már régen ideje lett volna!
Reméltem, hogy valami hasonló (és emellett sokkal nagyobb felhajtás is) lett volna a centenáriumra.
De úgy tűnik, hogy a Nagy Háború már alig érdekel valakit
Semmi közöm a társasághoz, nem reklám, de szerintem rendeljetek!
Én már megtettem.
Nem mellesleg gyönyörűen mutat a piros pipacs mellett.
Kezdőlap - Nefelejcs – Emlékezzünk hőseinkre!
Emlékezzünk hőseinkre! Mit jelent a nefelejcs? Emlékezzünk hőseinkre: ezt üzeni a hajtókádra tűzött nefelejcs!Ezzel a gesztussal fejezzük ki tiszteletünket az elfeledett magyar hősök előtt, akik egyenruhában harcolva a lehető legnagyobb áldozatot hozták meg a hazájukért.Mindenkinek van egy hőse...nefelejcs.hu
Mit jelent a nefelejcs?
Emlékezünk hőseinkre – ezt üzeni a hajtókádon a nefelejcs.
Azokra az elfeledett hősökre emlékezünk, akik egyenruhában harcolva meghozták a legnagyobb áldozatot a hazájukért.
Mindenkinek van egy hőse, ne felejtsd el őt és emlékezz rá!
Miért akkor viseljük?
Halottak napjától az I. világháború nagy magyar győzelmének, a Limanovai csatának a napjáig, december 11-ig minden magyar hősre emlékezünk.
Magát a gesztust és a hagyomány teremtést üdvözöltem.Mondjuk én se adok rá egy fillért se, mert egy kosher médiacég pénzszerző akciója, de akkor is a nefelejcs egy elég általános jelkép halottakra való megemlékezésnél...
Van emléknapjuk.Magát a gesztust és a hagyomány teremtést üdvözöltem.
Én nem tudok nefelejcsre hasonlító tárgyat előállítani, de nyilván az is egy járható út.
És pont itt az ideje az 1.vh-s halottakra is emlékezni (bár kiterjeszthető a 2.vh-ra is feltételezem).
Lehet, de hogy alig tudja valaki, megemlékezni meg még annyian sem, az biztos.Van emléknapjuk.
Május utolsó vasárnapja. Magyar Hősök emléknapja.Lehet, de hogy alig tudja valaki, megemlékezni meg még annyian sem, az biztos.
Pedig attól még, hogy az OMM-nak vesztes háborúja volt, bőven lenne mire/kikre emlékezni.
A hagyományteremtést meg a jelképre értettem, mint a pipacs.
Csak olvas.@LMzek 2.0 kollégával mi lett?
nem amblock és nem is amway... en bloc, francia eredetű, jelentése: valami egyben, együtt, valaminek az egészeamblock
@Tcat nyilván nem olvastam a kamm minden hozzászólását, de szerintem mostanában nem volt annyi negatív megnyilvánulása mint korábban! Sőt sok értelmes, hasznos információt hozott az oldalra! Ennél sokkal többen vannak akik napi szinten tolják a marhaságot! Egyéni véleményem szerint kicsit túlzás a 3 hónap! Kérlek mérlegeljétek! Ez csak egy meglátás az én véleményem! Előre is köszi!
Igen és ő csak egy a sok közül! Én értem, hogy a kamm stílusa sokszor kiveri a biztosítékot, de a legutóbbi büntetése óta sokat javult a helyzet! A stílusából is faragott rendesen! Amúgy meg a Roburt én is milliószor jelentettem mert bicskanyitogató volt amit az ukrán topikba művelt!Főleg a robur account utóbbi hetekben mutatott megnyilvánulásai mellett...
#freekamm
Ave bannhammer!Örömmel látom végre rendes takarítás ütötte fel a fejét. Maximálisan egyetértek ezzel!
Évekkel ezelőtt mi ilyen Robur, Kamm, Meszike vagy éppen Kopi féle viselkedés tizedéért kaptunk hónapokat.
Én nem vettem észre a "javulást" - szerintem még kevés is a 3 hónap...Igen és ő csak egy a sok közül! Én értem, hogy a kamm stílusa sokszor kiveri a biztosítékot, de a legutóbbi büntetése óta sokat javult a helyzet! A stílusából is faragott rendesen! Amúgy meg a Roburt én is milliószor jelentettem mert bicskanyitogató volt amit az ukrán topikba művelt!
Sőt sok értelmes, hasznos információt hozott az oldalra!
Egyetértek.Főleg a robur account utóbbi hetekben mutatott megnyilvánulásai mellett...
#freekamm
Nekem sem egyértelmű kamm tiltása, de ezt kifejtettem es elmondtam a véleményemet @Tcat nek! Remélem átgondolja es alszik rá egyet!@Tcat
Miért került moderálásra ez a nefelejcs jelképes/ukrán áthallásos téma innen a visszajelzésekből?
Úgy tudtam, hogy ez a topic azon kevesek közé tartozik, ami csak nagyon kirívó esetben van moderálva.
Ugye nem emiatt - mintegy utolsó csepp a pohárban - lett @kamm most elmeszelve?
Csak mert ilyen kirívó esetet én most nem nagyon éreztem ebben a témában. A @kamm letiltásának indoklásában pedig csak általános tevékenység volt meghatározva.
Az meg, hogy egy jelen helyzetben erősen kétértelmű szimbolika miatt kifejezte nemtettszését ....hát nem tudom.
Én is először az ukrán zászlóra asszociáltam.
Bevallom én is, de lehet csak azért mert azt is néztem ki írja...Én is először az ukrán zászlóra asszociáltam.