Visszajelzések és javaslatok

Kedves moderátorok...lehetne valamit tenni az olyan növényekkel, akik az atomháború rémképén csak röhögnek? Elég szánalmas, visszataszító... pl az imént mindenen kívül.... nekem nem olyan vicces

Az atomháborúval fenyegetésed, az a szánalmas.
Miért van az, hogy Oroszország támadása kapcsán neked atomról kell beszélni? Mit remélsz ettől?
Ez hagyományos eszközökkel vívott háború, még Putyin sem fenyeget olyannal, ami a halálát jelentené.
Neked miért kell ezzel tematizálni a fórumot, úgy, hogy egyértelmű moderációs szabályok tiltják az atommal fenyegetőzést, hangulatkeltést.
Nézz magadba!

Az atomháborúval fenyegetésed, az a szánalmas.
Miért van az, hogy Oroszország támadása kapcsán neked atomról kell beszélni? Mit remélsz ettől?
Ez hagyományos eszközökkel vívott háború, még Putyin sem fenyeget olyannal, ami a halálát jelentené.
Neked miért kell ezzel tematizálni a fórumot, úgy, hogy egyértelmű moderációs szabályok tiltják az atommal fenyegetőzést, hangulatkeltést.
Nézz magadba!
tudom hogy tiltja...nem fenyegettem, és sose következzen be! Isten látja lelkemet. Nagyon nem szeretném ha valakinek elszálna az agya :( Ne forgasd ki a szavaimat légyszíves, annak érdekében hogy eltávolíttass. Modik elnézést az Off-ért.

Ez a külsős képfeltöltés borzalom. Igazán összedobhatnánk a pénzt egy vinyóra. Ahányan vagyunk jelezni kellene ki szánna rá s mennyit tutira kijönne belőle egy néhány terrás vinyó vagy ssd, ne mindig tűnjenek el a képek...Vagy az egész bérelve van nem saját szerveren? Mennyi mostanság a háttértár bérlése?

Ez a külsős képfeltöltés borzalom. Igazán összedobhatnánk a pénzt egy vinyóra. Ahányan vagyunk jelezni kellene ki szánna rá s mennyit tutira kijönne belőle egy néhány terrás vinyó vagy ssd, ne mindig tűnjenek el a képek...Vagy az egész bérelve van nem saját szerveren? Mennyi mostanság a háttértár bérlése?
Na jó, de a villanyszámla. Ki fizeti a villanyszámlát?? :D

Ez mióta, vagy miért, meg egyébként is mi ez?
/Szerb-Koszóvós topic/
This message is awaiting moderator approval, and is invisible to normal visitors.

Fél év?
Nem sok az?
81691123.jpg

Amúgy sokszoros visszaeső fórumromboló, 99%, hogy egy permabannos kolléga reinkarnációja, és a htka.ru dolog (oroszpárti fórum, fideszes fórum, stb.) vörös vonal. Egyrészt hülyeség, másrészt árt az egész fórumnak, a fórumozók egyéni beállítottságától függetlenül.

Nem lehet létrehozni egy ukrán topicot ahová csak kiválasztott emberek raknak híreket? Mitbánom én hogy melyik oldalról, de megint bele fognak fulladni az események a propagandába meg a drukkolásba, a híreket meg nincs idegrendszerem kimazsolázni
Hát akkor legyél konstruktív és terjeszd elő a listát, hogy kik legyenek a kiválasztottak!