Visszajelzések és javaslatok

Na ezt nézve szinte minden harckocsi topikban írókat ki kellene tiltani.
Ha a maradék négy atlantistat kirakjátok kivel fognak vitatkozni az itt maradók?

"Ujjujjj"... Lenne idő összeszámolni a 12(+) év sikereit??? :eek:
... mindet??? ... és, hogy mennyiből??? :oops:

Mennyivel több "terep-mintázat-festés" gumicsont kellene, + a többi ... :oops:

.

Hogyan kell spoiler-es hsz-t készíteni, különösen képpel? Próbáltam többször, de nem sikerült. Előnézetben látom, ha jó? (Nem láttam még ott se...) Firefoxot használok, nem tudom, ez számít-e.
Előre is köszönöm a segítséget.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Én úgy szoktam, hogy megnyomom a spoiler opciót majd a felugró ablakba nem írok semmit csak simán a Continue-ra megyek, ekkor alul megjelenik a spoiler kódja [.SPOILER.] IDE [./SPOILER.] az IDE helyére belekattintva nyomok a kép beillesztő ikonra.

lásd:
31e1a69c3c233b394a9fb07da2ec7525.png

Szerk: mint látod én is firefoxot használok és az előnézetbe látod ha jó.

• Tetszik
Reactions: Hortator
Hogyan kell spoiler-es hsz-t készíteni, különösen képpel? Próbáltam többször, de nem sikerült. Előnézetben látom, ha jó? (Nem láttam még ott se...) Firefoxot használok, nem tudom, ez számít-e.
Előre is köszönöm a segítséget.
Rámész a kép melletti 3pöttyre, ott van az áthúzott szem, azt benyomod
beírid a spoiler címét, kijön a két szögletes zárójeles eleje vége,berakod közé a linket, feliratot

• Tetszik
Reactions: Hortator
@Terminator !
Miért kellett belenyúlnod a tartalékos topicba azzal, hogy @SilvioD Publicusra vonatkozó hozzászólását kivetted. (Gondolom te voltál...) Az általam berakott cikk relevanciáját kérdőjelezte meg.
A témába vágott. Nem volt benne pártpolitika....
Nem értem. o_O

• Tetszik
Reactions: arcas and SilvioD
@Terminator !
Miért kellett belenyúlnod a tartalékos topicba azzal, hogy @SilvioD Publicusra vonatkozó hozzászólását kivetted. (Gondolom te voltál...) Az általam berakott cikk relevanciáját kérdőjelezte meg.
A témába vágott. Nem volt benne pártpolitika....
Nem értem. o_O
Visszahelyeztem. Remélem, nem lesz belőle polikai sárdobálás...

Szeretnék állásfoglalást kérni a moderátoroktól.
Eddig úgy volt, hogy a kétórás limit szándékos megkerüléséért azonnali 2 hónapos kitiltás járt. Bizonyos emberek cseppet sem szégyenlősen művelik ezt az Oroszország topikban.
Én is gyakrabban írnék az ukrajnai háborúval kapcsoltaban, mivel minden napszakban nem érek rá.
Megtehetem, vagy nekem ezért kitiltás jár? Mert ha igen, akkor élnék a lehetőséggel.

Köszönettel!
GI83

Eddig úgy volt, hogy a kétórás limit szándékos megkerüléséért azonnali 2 hónapos kitiltás járt. Bizonyos emberek cseppet sem szégyenlősen művelik ezt az Oroszország topikban.
Én is gyakrabban írnék az ukrajnai háborúval kapcsoltaban, mivel minden napszakban nem érek rá.
Megtehetem, vagy nekem ezért kitiltás jár? Mert ha igen, akkor élnék a lehetőséggel.

Köszönettel!
GI83
5nA.gif

Köszönettel!
GI83
NEKED nem szabad! :)

Vadai-díjas szakmai színvonal kerekedett ki ebből a TikTok-os toborzós témából.
Én azt gondolom, hogy a Tik-Tok videó szintjén folyt az eszmecsere. Semmi komolyság, de topic témába vágóan.
Amit az Angyalbőrbenről írtam, azt konkrétan több reklámszakember és katonai vezető is megerősítette.
De jó is, hogy jelentkezel, mert ezek szerint eljutott az eszmecsere vonala moderátorként hozzád is.
Azt nem igazán értem, hogy egy olyan hozzászólást mint az az aljadék megengedett magának velem kapcsolatban, milyen okból csak szimpla kommenttörlés követett. (Ugyebár olvastad, és nem látom röpködni a híresen komoly banhammert)
Szerinte én annak is örülnék ha a családomat kellene feláldoznom, ha a "Főni" úgy kívánná. Szeretném így nyilvánosan is megkérdezni, hogy 3 gyerekes családapaként (és ez nyilvános infó itt a Fórumon) miért kell egy ilyen korcs egyed mocskolódását eltűrnöm?
Jelzem, hogy a komment bőven kimerítette a becsületsértés tényállását. Ami meg ugye...
Jelzem, hogy az elkövető nálam ignore-on van. A hozzászólását véletlenül láttam meg a rejtett kommentek feloldása miatt.
Részemről előzménye nem volt a "Mivanmivanmivan"-nak - nem is lehetett.

Köszönettel!
GI83

Nem kellene széthordani, de jómagam múlt hét csütörtök óta alig voltam fent.

De jó is, hogy jelentkezel, mert ezek szerint eljutott az eszmecsere vonala moderátorként hozzád is.
Nem moderáltam semmit, a Vadai-díj a privát véleményem volt. Most nézem át, hogy mi történt a napokban. Nyugi.

Nem kellene széthordani, de jómagam múlt hét csütörtök óta alig voltam fent.

Nem moderáltam semmit, a Vadai-díj a privát véleményem volt. Most nézem át, hogy mi történt a napokban. Nyugi.
Just do it !

Ha te nem voltál és más moderáció se történt akkor itt voltunk ebek harmincadjára felügyelet nélkül?