Ennek szintén nem látom értelmét. Az új HT összefoglaló szinte semmivel nem foglalkozik ennél rövidebben. Tehát, ha ezeket a témákat akarnád tovább részletezni, akkor ezen hosszak legalább 3-4-gyel szorzandók és alig értené őket valaki. A HT összefoglalóban is igyekszem a természettudományt úgy butítani, hogy érthető legyen és a képességekkel foglalkozom nagy részt. Azzal nem, hogy az hogyan valósul meg.Nem így értettem, hanem ezekből összeollózva, a nagy anyagokra mutató pontos hivatkozásokkal önmagukban is használható kis cikkeket (max 4-4 oldal) csinálni szűkebb témakörökben.
@GrGly<blockquote rel="boki">http://htka.hu/kozosseg/activity
Hogy tud mindig más ipről regelni?
Az elhúzódó írás miatt egyes update-elt fejezeteket kiadhatok amolyan előzetesnek, ha van rá igény.Nem így értettem, hanem ezekből összeollózva, a nagy anyagokra mutató pontos hivatkozásokkal önmagukban is használható kis cikkeket (max 4-4 oldal) csinálni szűkebb témakörökben.
Törölni kellene a Szíriai topicba tett videót.
Nem tudtam, hogy így néz ki a nyitóképe
20:45
Battles for Syria | April 27th 2016 | Aleppo city
Nagyon sajnálom.
Az elhúzódó írás miatt egyes update-elt fejezeteket kiadhatok amolyan előzetesnek, ha van rá igény.<blockquote rel="silurusglanis">Nem így értettem, hanem ezekből összeollózva, a nagy anyagokra mutató pontos hivatkozásokkal önmagukban is használható kis cikkeket (max 4-4 oldal) csinálni szűkebb témakörökben.
Az elhúzódó írás miatt egyes update-elt fejezeteket kiadhatok amolyan előzetesnek, ha van rá igény.<blockquote rel="molnibalage"><blockquote rel="silurusglanis">Nem így értettem, hanem ezekből összeollózva, a nagy anyagokra mutató pontos hivatkozásokkal önmagukban is használható kis cikkeket (max 4-4 oldal) csinálni szűkebb témakörökben.

Kb. két perc megcsinálni az első pár fejezetet.Akkor leghamarabb nyár vége. Részemről az pont jó, szerintem inkább írd mintsem az előzetesekkel foglalkozz. De azért várom!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..