Nem az az baj amit mondasz, hanem az ahogy.<blockquote rel="zeal"><blockquote rel="molnibalage">...
Ezek szerint irritáló az, hogy számonkérem azt, hogy érzelmek helyett tényekkel, összefüggésekkel, logikával és természettudományos alapon érveljnük?
..
D</blockquote>Be, persze. Mert ez csak azon múlik, hogy mennyit ülsz a gép előtt. Gratulálok.Le vagyok nyűgözve! (Nem. Gúnyolódom.)
Nyilván lett volna számtalan sokkal rosszabb választás is, de ettől függetlenül Mack-hez, a Kínai Kommunista Párt felkent cenzorához csak gratulálni tudok. Nyilván azt tesz az üzemeltető az oldalával, amit akar, de ha ezt a zseniális lépést felül akarják múlni, akkor legyen molni a moderátor - vagy be is lehet zárni a fórumot a francba.DD
<blockquote rel="Mackensen">Hétvégén jogosult lettem a fórum moderálására, mivel elég időt töltök gép előtt, azt hiszem bevállalhatom.

Isten tartsa meg jó szokásodat.Mielőtt ide regisztráltam volna, viszonylag hosszú időt töltöttem a sinodefence fórumon.

Kitűnő. Nagyszerű. Tulajdonképpen hálásak lehetünk a sorsnak, hogy nem egy észak-koreai fórumról érkeztél ide...Számomra az ott alkalmazott moderálási elvek a mérvadóak, azokat tekintem példának.
Tudományos műhely, ahol csak amatőr műkedvelők vannak? Az igen.Egy fórumra mint tudományos műhelyre tekintek, ahova a tagok információt hoznak, a többiek meg megvitatják, hozzáadnak, cáfolnak stb.
<i>"A HTKA, azaz a Haditechnikai Kerekasztal egy civilek által kezdeményezett oldal. A Szerkesztőség egyik tagja sem rendelkezik haditechnikával kapcsolatos végzettséggel, a Szerkesztők lelkes érdeklődőknek tekintik magukat.Ebben a kontextusban pedig elvárás egy minimum, ami a szakmaiságot illeti.
Tudományos hozzáállás itt, egy full civileknek szóló (gyakorlatilag ismeretterjesztő) oldalon? Wehehe...Ez alatt nem a szakmai ismeretek mennyiségét értem, hanem azt a fajta tudományos hozzáállást amivel a különféle témákat kezelik a tagok.
Nyilván nem tűnt fel, de az a bizonyos "értékes" "ember", akinek elvesztése "fenyeget" és elég hamar elveszíti a türelmét, pont az, aki az egyik legundorítóbb és legalpáribb stílust képviseli itt. (Attól még szakmailag rendben van, de most a stílusról van szó.)én azt szeretném, ha minőségileg egy magasabb színvonalat képviselnénk, ami az itt folyó beszélgetések hangvételét és stílusát illeti. Az a gond, hogy ha erre nem figyelünk oda, akkor értékes embereket veszítünk akik elég hamar elveszítik a türelmüket.
Észak-Koreában agyon is lőnék a rohadékokat (ha lenne nethaubagoi, silurusglanis, ssvenom szerintem ti nem vagytok tisztában, hogy mit jelent egy fórum moderálása, de megmutatom.
Már annyiszor hivatkoztam a sinodenfece forumára, most is ezt teszem akkor. Van itt egy topik ahova a megbüntetett embereket sorolják fel: kit, miért és mivel büntettek. 62 oldalnyi tömör bűnlajstrom. Mindenkinek ajánlom, hogy lapozgasson bele.
https://www.sinodefenceforum.com/banned-warned-members-list.t54/page-62
), az nem szimpatikusabb?
DDMás mondandóját szerintem te ne nagyon javítgasd ki: vagy töröld vagy hozzá ne nyúlj, mert előbb-utóbb az oldal tulaja fog innen kivágni téged szó nélkül, elunva, hogy állandóan a bíróságoknak és a rendőrségnek válaszolgat miattad.Ezekhez képet én egy jóságos óvónéni vagyok. Leállok pöcsölni azzal, hogy kijavítom a kommenteket.
Figyu: te itt moderátor lennél, nem egy kínai láger nevelőtisztje, ezt említették már neked?Megfogom a kezecskéteket és megpróbállak egy szebb és jobb útra téríteni. Nem engedem meg, hogy a sarokba, a játékok közé kakáljatok és azt sem, hogy ha ez már megtörtént akkor a falra kenegessétek. Inkább feltakarítom én az egészet. Aki meg odaszart nem rúgom seggbe, hanem elmagyarázom neki, hogy ezt helytelen. Sőt arra biztatom, hogy ő ennél többre képes.
Tudok jó ügyvédet (nem neked, hanem a HTKA-nak).Szóval igen silurusglanis, belejavítok a kommentekbe és igen elvárom mindenkitől, hogy felnőjön a fórumozási kultúra egy magasabb szintjére. Nincs több uszítás, pálya széléről történő bekiabálás, kis sunyi retorikus kérdések. Ha van véleményed azt fogalmazd meg rendesen.

</blockquote>Cinikus egy csodálatos elme és egy ragyogó személyiség. Tőle ez dicséretnek számít.
Nem tévedtem, sőt ahogy olvastam, csak megerősödött benne az érzés, hogy jól csinálom.
Cinikus általában véve mostanáig végigtrollkodta a fórumot, ha zavarja a moderálás akkor jó úton járok.
Persze. Csak amikor ötvenedjére magyarázza az ember azoknak, akik addig sem értették meg és folyamtosan beszólnak és elszakad a cérna...<blockquote rel="Veér István"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="molnibalage"><blockquote rel="joker">
Nem erről van szó. Valakinek úgy is el lehjet mondani, hogy nem értesz vele egyet vagy tájékozatlan a témában, hogy nem vagy paraszt vele.
<blockquote rel="Mackensen">Cinikus egy csodálatos elme és egy ragyogó személyiség. Tőle ez dicséretnek számít.
Miért érzem azt, hogy Mack moderátori színrelépésével "Atlantista hatalomátvétel" (vagy visszavétel?) történt a HTKA-n?

<blockquote rel="haubagoi">Miért érzem azt, hogy Mack moderátori színrelépésével "Atlantista hatalomátvétel" (vagy visszavétel?) történt a HTKA-n?
</blockquote>

...
Kettőt lehet találni, hogy akkor kivel, mikor és mi után kezdek anyázni. Elsőre és másodikra mindenkinek nyugodtan magyarázok. De mikor 5 oldalnyi fórum komment után valaki még mindig mondjuk a 200 db Pantrist szajkózza akkor bocs, de nálam elpárolog a hidegvér.

<blockquote rel="haubagoi">Miért érzem azt, hogy Mack moderátori színrelépésével "Atlantista hatalomátvétel" (vagy visszavétel?) történt a HTKA-n?
</blockquote><blockquote rel="eSeM"><blockquote rel="haubagoi">Miért érzem azt, hogy Mack moderátori színrelépésével "Atlantista hatalomátvétel" (vagy visszavétel?) történt a HTKA-n?
</blockquote>A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..