<blockquote rel="Mackensen"><blockquote>Ehhez nekem elég tudnom, hogy melyik ország kb. mennyire erős katonailag stb., nem kell tudnom az egyes fegyverek/repülők/tankok stb. konkrét fizikai paramétereit.
Nos itt tévedsz. Nagyon nehéz ezt csak a tiszta számok alapján meghatározni. Az ördög a részletekben bújik meg és ezek az adott fegyverek "konkrét fizikai paraméterei". Lásd a hatalmas vitát orosz vs. török légierő, vagy orosz vs európai légierő közt. Ha csak a száraz adatokat nézed, hogy hány repülő, tank stb van az egyik oldalon, mennyi a másikon akkor hatalmasat lehet tévedni.</blockquote>
Vagy pl. a 200 db pantrsiros eszmefuttatásnál, ahol több ember is képtelen volt megérteni, hogy nemhogy a szomszédos országok "csapásmérő kapacitásával" (még a szóhasználat önmagában is vicc a mennyiség és minőség miatt), értelmetlen civil célpntokat randomra bombázgatni, mert egyetlen eredménye az, hogy 0 haszonért cserébe a gépeidet szépen lelövöldözik.
És ezzel a "tudással" posztolgat annyi ember a legnagyobb magabiztossággal a BIZPOL részlegben....
Lehet, hogy eszméletlen magas látogatottságot ad ez, de a BIZPOL alapvetően olyan mélységekbe lökte a kommentek színvonalát, amit anno elképzelni sem tudtam...</blockquote>
Ez jól rajta maradt bagolyon, de csak annyit mondott, hogy a budai vár felújítására szánt pénz akár erre is elég lenne. Írhatott volna 9 egység Sz-400-at is (úgy olvastam 100mrd. Huf lenne kb.).