Az új hozzászólással rendelkező topicnál nem az utolsó hosszászólót, hanem a topic "alapítóját" írja ki nálam.
Jobb szélére került az utolsó hozzászóló, míg a régi helyen a topik alapítója vanAz új hozzászólással rendelkező topicnál nem az utolsó hosszászólót, hanem a topic "alapítóját" írja ki nálam.
engem csak az zavar hogy milyen erősen világít a betű színe, sötét módban. Főleg az olvasatlan topikok vastag betűs része.
az avatarokat nem lehetne a regi meretben?
Ha még 5%-ot lennebb lehetne tekerni az sem lenne baj. A "szerkesztőségi tag" a neved alatt viszont most is nagyon szépen világít. De ha a naranccsal csinálnál valamit, az lenne az igazi, mert kib*ssza a szemem úgy virít, jobban mint a többi együtt.Lejebb csavartam, még így is kellően nagy a kontraszt a háttélrhez mérten, hogy a normál szövegméret esetén is megugorja akadálymentesítés téren a legmafasabb szintet.
Viszont így már nem "világít".
Jobb szélére került az utolsó hozzászóló, míg a régi helyen a topik alapítója van
Forgasd el a telefonodat vízszintbe, úgy megy! Tudom, hogy ez nem megoldás, de más honlapnál is tapasztaltam már ezt!Nekem nem műkszik a keresès ikon. Mobilon.
Dikk. Ez bevált. KösziForgasd el a telefonodat vízszintbe, úgy megy! Tudom, hogy ez nem megoldás, de más honlapnál is tapasztaltam már ezt!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..