Visszajelzések és javaslatok

engem csak az zavar hogy milyen erősen világít a betű színe, sötét módban. Főleg az olvasatlan topikok vastag betűs része.

Lejebb csavartam, még így is kellően nagy a kontraszt a háttélrhez mérten, hogy a normál szövegméret esetén is megugorja akadálymentesítés téren a legmafasabb szintet.

Viszont így már nem "világít".

Ez egy link, de a komment dobozban írás közben még nem tér el a színe a normál szövegétől, se sötét se világos témánál. Mintha ez korábban nem így lett volna, hanem kékre változott. Így nehezen látható a komment szerkesztése közben hogy a szöveg melyik része lett link. Ezen lehet változtatni úgy, hogy jobban látható legyen?

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Lejebb csavartam, még így is kellően nagy a kontraszt a háttélrhez mérten, hogy a normál szövegméret esetén is megugorja akadálymentesítés téren a legmafasabb szintet.

Viszont így már nem "világít".
Ha még 5%-ot lennebb lehetne tekerni az sem lenne baj. A "szerkesztőségi tag" a neved alatt viszont most is nagyon szépen világít. De ha a naranccsal csinálnál valamit, az lenne az igazi, mert kib*ssza a szemem úgy virít, jobban mint a többi együtt.

Minden nagyon szép, minden nagyon jó! :)
De: a topik megnyitásának ideje szerintem nem olyan fontos, mint a legutolsó hozzászólâs ideje. Ezért ezt kellene jobban feltüntetni.

ne mindenszarizmusozzatok mar.
Egyaltalan nem rosszak ezek a szinek. Par nap es megszokja mindenki.
A narancs sztem pont megy ehhez az acelzold szinhez.

Lehetne kérni, hogy jobb felső sarokban lévő keresősor alá oda kerüljön a "keresés a topik címében" check-box?
Jelen formájában semmire nem jó ez a "minimalista kereső"... :(

Nem értelek benneteket! Még nem hallottátok, hogy az EU-ban a 360 fokos elforgatás a hatékony?
Még pár EU-P-s ülés, és kötelező lesz! :D
Ez az "elmaradt" Mo! :oops:
...még egy tipikus "jogállami" probléma! Felborító! ...+há! :p

.