Dühös lehetsz, cinikus nem: az én vagyok.Az önmérséklettel kapcsolatban meg annyit, hogy nem voltam dühös, csak cinikus.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Dühös lehetsz, cinikus nem: az én vagyok.Az önmérséklettel kapcsolatban meg annyit, hogy nem voltam dühös, csak cinikus.
Mit jelent a seriousley likeable titulus?
Lekerülök a szégyenfalról?
Ha, Merkel anyura gondoltál, számíthatsz a titoktartásomra!Megint szintet léptem,mikortól jár bármelyik leányzó a csajok topikból?
De az asszonynak nem ám besúgtok.
Ha, Merkel anyura gondoltál, számíthatsz a titoktartásomra!
A Win7 jó /olyan volt a suliban/ de családunk "ősi" gépén még jó XP van az annak megfelelő böngészőkkel. Komolyabb dolgokkal el sem menne! Sajnos azóta a Firefox is elszállt így egyáltalán nem elérhető a HTKA /csak TLS 1.0 létezik - az van kipipálva/Milyen verziójú IE-t használsz? Ha jól sejtem IE11-nél régebbi verziót, ugye?
Ha igen, akkor azért nem megy, mert amikor a napokban az SSL tanúsítványt beállítottam a domain névre a webszervert az aktuális ajánlásokkal összhangban úgy állítottam be, hogy csak a modern, erős titkosítási algoritmusokat engedje. Ez sajnos azzal jár, hogy Internet Explorer esetében kell minimum egy IE11. (Bár ha Win7-et használsz, akkor egy gyors beállítással menni fog akár IE8-al is - lásd majd lentebb.)
Érint egy kevés Android usert is a dolog: akik nem Chrome-ot, Operát, vagy Firefox-ot használnak telón/tableten, hanem a beépített böngészőt, azoknál legalább Android 4.4 kell legyen.
Mivel azonban a statisztikák alapján százalékosan igen kevesen olvassák az oldalt 11-esnél régebbi IE-vel és 4.4-esnél régebbi Android "gyári" böngészőt is az olvasóknak kevesebb, mint 2 százaléka használ ezért úgy döntöttem, hogy az ajánlás szerinti protokoll verzió lesz beállítva.
Ha legalább win7-et használsz, de azon IE11-nél régebbit:
Internet Explorer -> jobb felső sarokban valahol ott van a fogaskerék ikon -> Internetbeállítások -> Speciális fül -> TLS 1.2 használatának bepipálása
https://knowledge.geotrust.com/support/knowledge-base/index?page=content&id=INFO3299
Én töröltem, nem Tcat. Nem ismerem Michael Sharpet, ezért beírtam a keresőbe és valami pszihológus doki jött ki
https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Sharpe
Ebből arra következtettem, hogy fű alatt Molnit hülyézed.
Mea culpa, mea maxima culpa.
Itt meg is veheted:
https://www.libri.hu/konyv/Attack-and-Interceptor-Jets.html
1800 HUF szinte ajándék ha jó állapotban van.
Köszönöm!Én töröltem, nem Tcat. Nem ismerem Michael Sharpet, ezért beírtam a keresőbe és valami pszihológus doki jött ki
https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Sharpe
Ebből arra következtettem, hogy fű alatt Molnit hülyézed.
Mea culpa, mea maxima culpa.
Helyes. Mindenki gyanúsOk elhiszem, csak ugyebár a paranoia.
ovábbra is egyik-másik követett topikból a rendszer elfelejti küldeni az értesítést, amikor új bejegyzés érkezik.
By default XenForo alerts users of a new reply to a thread they're watching only if they've viewed the thread since the last alert.