Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Milyen verziójú IE-t használsz? Ha jól sejtem IE11-nél régebbi verziót, ugye?
Ha igen, akkor azért nem megy, mert amikor a napokban az SSL tanúsítványt beállítottam a domain névre a webszervert az aktuális ajánlásokkal összhangban úgy állítottam be, hogy csak a modern, erős titkosítási algoritmusokat engedje. Ez sajnos azzal jár, hogy Internet Explorer esetében kell minimum egy IE11. (Bár ha Win7-et használsz, akkor egy gyors beállítással menni fog akár IE8-al is - lásd majd lentebb.)
Érint egy kevés Android usert is a dolog: akik nem Chrome-ot, Operát, vagy Firefox-ot használnak telón/tableten, hanem a beépített böngészőt, azoknál legalább Android 4.4 kell legyen.
Mivel azonban a statisztikák alapján százalékosan igen kevesen olvassák az oldalt 11-esnél régebbi IE-vel és 4.4-esnél régebbi Android "gyári" böngészőt is az olvasóknak kevesebb, mint 2 százaléka használ ezért úgy döntöttem, hogy az ajánlás szerinti protokoll verzió lesz beállítva.
Ha legalább win7-et használsz, de azon IE11-nél régebbit:
Internet Explorer -> jobb felső sarokban valahol ott van a fogaskerék ikon -> Internetbeállítások -> Speciális fül -> TLS 1.2 használatának bepipálása
https://knowledge.geotrust.com/support/knowledge-base/index?page=content&id=INFO3299
Egyébként nyugodtan törölheted a felhasználónevem (ne csak ban-old, töröld, légyszi), legalább több időm marad.
Boldog lennék, ha kellemesen csalódnék, de ez nyilván az én egyéni szociális problémám.Eddig csak egy ember volt kitéve, de gondolom mindenki számára világos, hogy az egy különleges patológiás eset volt. Ezen kívül csak kommenteket ritkítottam, meg ideig-óráig leállítottam a topikokat, meg ilyenek.