T
Törölt tag 1526
Guest
Én támogatom, hogy ne legyen sértegetés meg személyeskedés, de túlérzékenységgel még ezt az elvet is túlzásba lehet vinni. Van egy ilyen frázis, hogy leszakad a plafon arra aki valami nagyon nagy képtelenséget állít. Ennek a frázisnak nincs köze fizikai sérüléshez és nem is annyira a személyre utal hanem a képtelen kijelentésre. Ráadásul az illető privátba üzent nekem, hogy ő nézte félre a dolgot és tényleg képtelenség volt amit állított (hogy magától leszakad egy kör alakú plafondarab és kitépi a betonvasakat) és elnézést is kért még ő is elismerte, hogy tényleg jogos volt a válaszom. Nem egymással személyeskedtünk hanem a lyukat elemeztük, csak hát ezzel az ízes magyar mondással fejeztem ki, hogy "csoda hogy nem szakad rád a plafon", mert ez a frázis olyan jól illett a témához.
Ezt nem azért írom mert különösebben fájna a komment törlése, inkább építő kritikának szánom, a szidalmazást és sértegetés, férgezés és patkányozás szerintem is elfogadhatatlan de egy ilyen szép magyar szólást, ilyen képes beszédet azért még helyén lehet kezelni, maga a címzett se vette sértésnek. Egymásra reagálásból, interakcióból némi személyeskedést nem is lehet kiküszöbölni, inkább a sértő személyeskedésre kéne ügyelni.
Ezt nem azért írom mert különösebben fájna a komment törlése, inkább építő kritikának szánom, a szidalmazást és sértegetés, férgezés és patkányozás szerintem is elfogadhatatlan de egy ilyen szép magyar szólást, ilyen képes beszédet azért még helyén lehet kezelni, maga a címzett se vette sértésnek. Egymásra reagálásból, interakcióból némi személyeskedést nem is lehet kiküszöbölni, inkább a sértő személyeskedésre kéne ügyelni.