Milyen verziójú IE-t használsz? Ha jól sejtem IE11-nél régebbi verziót, ugye?
Ha igen, akkor azért nem megy, mert amikor a napokban az SSL tanúsítványt beállítottam a domain névre a webszervert az aktuális ajánlásokkal összhangban úgy állítottam be, hogy csak a modern, erős titkosítási algoritmusokat engedje. Ez sajnos azzal jár, hogy Internet Explorer esetében kell minimum egy IE11. (Bár ha Win7-et használsz, akkor egy gyors beállítással menni fog akár IE8-al is - lásd majd lentebb.)
Érint egy kevés Android usert is a dolog: akik nem Chrome-ot, Operát, vagy Firefox-ot használnak telón/tableten, hanem a beépített böngészőt, azoknál legalább Android 4.4 kell legyen.
Mivel azonban a statisztikák alapján százalékosan igen kevesen olvassák az oldalt 11-esnél régebbi IE-vel és 4.4-esnél régebbi Android "gyári" böngészőt is az olvasóknak kevesebb, mint 2 százaléka használ ezért úgy döntöttem, hogy az ajánlás szerinti protokoll verzió lesz beállítva.
Ha legalább win7-et használsz, de azon IE11-nél régebbit:
Internet Explorer -> jobb felső sarokban valahol ott van a fogaskerék ikon -> Internetbeállítások -> Speciális fül -> TLS 1.2 használatának bepipálása
https://knowledge.geotrust.com/support/knowledge-base/index?page=content&id=INFO3299
Egyébként nyugodtan törölheted a felhasználónevem (ne csak ban-old, töröld, légyszi), legalább több időm marad.
Ne törölj légyszi, mert még valaki beregel az én nevemmel a végén.Boldog lennék, ha kellemesen csalódnék, de ez nyilván az én egyéni szociális problémám.Eddig csak egy ember volt kitéve, de gondolom mindenki számára világos, hogy az egy különleges patológiás eset volt. Ezen kívül csak kommenteket ritkítottam, meg ideig-óráig leállítottam a topikokat, meg ilyenek.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..