Visszajelzések és javaslatok

43205 said:
Az miért van,hogy nem tudok a Hírhalomhoz hozzászólni?

A Hírhalomhoz az új fórumstruktúra bevezetése óta nem lehet hozzászólni. Ami kikerült két hozzászólás, az figyelmetlenségből van ott, mivel reggel elfelejtettük letiltani a kommenteket :)

A Hírhalomban szereplő egyes témákhoz úgy lehet hozzászólni, hogy ha azt elviszed a megfelelő topikba vagy ha nincs ilyen, akkor létrehozol egy típus/biztpol. topikot a fórumban (mindkét esetben tanácsos linkelni is a Hírhalmot).

>A Hírhalomhoz az új fórumstruktúra bevezetése óta nem lehet hozzászólni.

Na ez lesz az új működési elv igazi tesztje.  Lesz-e kedve az embereknek jó helyre írni a hozzászólásokat vagy beírják majd egy másik futó hírhez.

43211 said:
>A Hírhalomhoz az új fórumstruktúra bevezetése óta nem lehet hozzászólni.
Na ez lesz az új működési elv igazi tesztje. Lesz-e kedve az embereknek jó helyre írni a hozzászólásokat vagy beírják majd egy másik futó hírhez.

Ha másik futó hír alá kerül be, akkor törölni fogjuk (mivel hogy áthelyezni jelenleg nincs lehetőségünk technikai okok miatt).

Nekem nincs kedvem keresgetni semmit kb 1 mondatért(úgy is sokat jár a szám max. befogom kicsit).

Valaki megjegyezte,hogy egy jól működő rendszert nem kell megújítani mert annak soha nem lesz jó vége.Akkor ezt nem éreztem helyén valónak viszont most már efelé a vélemény felé hajlok én is.

Nem szoktam kritikával élni a szerkesztők felé mert nem volt rá szükség és ami talán fontosabb gondolom,hogy bármiféle jogom lenne hozzá miután ezt Ők saját szabadidőben ingyen csinálják de most kicsit változott a helyzet és úgy érzem szükségessé vált a kritika.

Szerintem a lehető legprimitívebb módon sikerült megoldani a kommentek szétaprózódásának dolgát(pl SZU-72-hez csak egy helyen legyen írva ne szanaszét) és ez baj!!!

Na még egyszer

Nem szoktam kritikával élni a szerkesztők felé mert nem volt rá szükség és ami talán fontosabb NEM(ez a javított rész) gondolom,hogy bármiféle jogom lenne hozzá miután ezt Ők saját szabadidőben ingyen csinálják de most kicsit változott a helyzet és úgy érzem szükségessé vált a kritika.

Szerintem a lehető legprimitívebb módon sikerült megoldani a kommentek szétaprózódásának dolgát(pl SZU-72-hez csak egy helyen legyen írva ne szanaszét) és ez baj!!!

@dudi

Kérdés, hogy mit értesz jól működő rendszer alatt. A sima hír alá kommentelős verziónak az volt a legnagyobb hibája, hogy az egy hónapnál régebbi kommentek egyszerűen elvesztek, nem lehetett őket visszakeresni, mivel már a fene se emlékezett rá, hogy melyik hír alatt is volt az adott komment. Emellett hihetetlen méreteket öltött az off-topik, egy-egy népszerűbb hír alatt mondjuk 100 kommentből 70 nem a hírrel kapcsolatban született. A fórum bevezetésére egyszerűen szükség volt, mivel így lehetőségünk van az olvasók által megosztott tudásanyagot szelektálni és összegyűjteni, pl. hogy csak a hajtóműves fejtegetéseket említsem.

Persze tudjuk, hogy ez nem fog tetszeni mindenkinek, sőt, lesznek olyanok is akik pont emiatt fogják itthagyni az oldalt, de ezt meg kellett lépnünk.

<a title="GrGLy profiljának megtekintése" href="http://htka.hu/kerekasztal/tagok/grgly/">GrGLy</a>

Nem fogok elmenni ne örüljetek :D

De lássuk be van jó pár dolog amiről csak a hírhalomban esik szó(ezért is kerülnek oda és nem egy külön bejegyzésbe) és a Hírhalom kommentelésének lehetőségével gyakorlatilag ezek a dolgok el lesznek lehetetlenítve.

Arról nem is beszélve,hogy szétaprózás így is lesz mert én a SZU-27-hez fogom írni azt,hogy így meg úgy új festés valaki más meg a MIG-29-hez...Azaz ugyan arról les szó két helyen vagy három vagy 4 vagy Isten tudja hány típus van az orosz légierőben.Vannak olyan témák amik nem típusspecifikusak hanem egy egész fegyvernemet érintenek és ezeket a mostani rendszer nem tudja blokkosítva kezelni.

@dudi

Természetesen jogod van kritikát megfogalmazni velünk szemben, sőt, szükségünk is van a visszajelzésre, mert (bár tudjuk, hogy TÖKÉLETES, amit csinálunk és mi magunk is azok vagyunk :D) enélkül nehéz eldönteni, hogy jó irányba haladunk-e.

43220 said:
Nem fogok elmenni ne örüljetek :D

Afrancba... akkor ban :D Na, viccet félretéve, a Hírhalom kilövése egy szükséges rossz a részünkről, hidd el, mi sem örülünk neki túlságosan, de az off-topikot és kommentek keveredését csak így tudtuk megoldani. Egyébként meg minden rossz helyre került hsz.-t egyesével kéne átpakolgatni a neki megfelelő helyre, de mint mondtam, erre nincs lehetőségünk (kapacitásunk sem az igazat megvallva). Azért bízunk benne, hogy az olvasók döntő többsége tud alkalmazkodni ehhez is.

43223 said:
Arról nem is beszélve,hogy szétaprózás így is lesz mert én a SZU-27-hez fogom írni azt,hogy így meg úgy új festés valaki más meg a MIG-29-hez…Azaz ugyan arról les szó két helyen vagy három vagy 4 vagy Isten tudja hány típus van az orosz légierőben.Vannak olyan témák amik nem típusspecifikusak hanem egy egész fegyvernemet érintenek és ezeket a mostani rendszer nem tudja blokkosítva kezelni.

Igen, vannak általános témák, de ezekhez lehet topikot is létrehozni, pl. "Harci repülőgépek festése" címmel az "Egyéb katonai repüléssel, légi harcászattal kapcsolatos témák" alfórumban :)

Egyébként a nagyon általános, több fegyvernemet átölelő témákhoz (mivel mi is szívtunk velük topiklétrehozásnál) csináltunk egy "Egyéb, vegyes haditechnikai témák" alfórumot, tehát elvileg a lehetőség adott ezeknek az elhelyezésére is.

Bocs, ha más írta, engem az zavar, hogy ha lapozok a hsz-ok között, akkor mindig feldob a cikk elejére, ahonnan megint húzhatom le az első hsz-hez.

Idézni hogy lehet? Mert a sima idézés gombbal nekem nem működik.

Ha likeolok egy hsz.-t, akkor hol kiírja, hogy 1, 2, sok ember tette már ezt, vagy azt hogy 35298678 ami kicsit vicces.

Ja és mindezt Crome-el.

IE8 alatt tényleg gusztustalanul lassú a HTKA, fél perces "gondolkozási" időket vág le az oldal. (A cégnél csak IE van...)

Üdv!

A teflonomon a Block 4.0 simán olvasható volt, az 5.0-t szokni kell, de jó (bár a cikkeknél legalább mobilon nem kéne a facebook ablak, mert brutálisan sok adatforgalmat generál, szerintem elég lenne a főoldalon).

Katasztrófa viszont, hogy nem tudok hozzászólni, nincs szövegmező, vagy én vagyok béna...

43271 said:
IE8 alatt tényleg gusztustalanul lassú a HTKA, fél perces “gondolkozási” időket vág le az oldal. (A cégnél csak IE van…)

Molni akkor frissítsetek legalább IE9-re.  Ha meg még Xp van, akkor kukázzátok, és cseréljétek le Win7-re. Hosszú ideig jó rendszer volt, de már eljárt felette az idő. Nálam az asztali Pc-n még előbbi van, csak azért nem tudom 7-re frissíteni, mert szar a DVD-író.

@Wolfrick

Konkrétan cikkekhez nem tudsz hozzászólni, vagy általánosságban bejegyzésekhez?

mobilról a hirhalomhoz szerettem volna, és nem adta a bónuszt...

Pc-ről megy, úgyhogy (még :-P) nem tiltottatok le

@Wolfrick

A hírhalomhoz nem lehet hozzászólni, az okát lásd fentebb, illetve a HTKA-rendben. Azért megnéznéd, hogy mobilról más híreknél elérhető-e a kommentdoboz?