Mindenki számára akartam egy második esélyt
Na várjunk csak. Én az új fórummotor elindulása után, amikor Ulippo visszatért, kérdeztem, hogy amnesztiát kapott vagy miért jöhetett vissza? Erre
ha jól emlékszem azt írtad, hogy nem tudod, de biztos az új motor miatt jöhetett vissza. -Legalábbis én így emlékszem, nem jól? Amit meg most írtál az meg másra utal. De eredmény szempontjából mindegy.
De ha az ok-okozatot nézzük:
Ha valaki végleges bant kapott, annak nyilván oka volt. Ha ezt Te feloldottad, vagy az esetleges műszaki probléma után nem erősítetted meg ismét, akkor ki is a hibás, hogy pl. az ukrajnai topic milyen lesz? Bocsánat, de ez ugyan úgy a Te sarad is.
Egyébként talán sokkal jobb lenne, ha inkább-egy-egy hozzászólást törölnél, ha olyannak találsz, egyszerűbb lett volna a legutóbbi ukrán bezárásnál is azt a 2-3 hozzászólást kitörölni. (Ezzel szemben pont az oda nem illő tartalmat hagytad ott...)
Nincs olyan lehetőség, hogy valakit 24 órára letiltani a hozzászólás lehetőségéről? Az is egy megoldás lehetne, csak legyen az illető felé jelezve, hogy meddig tart a letiltása.