Visszajelzések és javaslatok

@Galcom

Azt hiszem időkorlát van, de ezt le fogjuk tiltani és nem lehet majd egyáltalán  szerkeszteni a hsz.-eket.

43354 said:
Amikor bejelentkezek, hogy írjak a fórumba, és átlapozok pl a 2. oldalra, hogy lássam az újabb hozzászólásokat, akkor már úgy mutatja, hogy ki vagyok jelentkezve és nem tudok a fórumba írni.

Ilyenkor első körben próbáld meg azt, hogy nyomsz egy F5-öt a böngészőben.

43383 said:
Hello, létezik, hogy a fórumban egy hozzászólást megjelenése után, csak egyszer lehet szerkeszteni?

Jelenlegi beállítás szerint 1 percig van lehetőség szerkeszteni a hozzászólásokat.

Jelenlegi beállítás szerint 1 percig van lehetőség szerkeszteni a hozzászólásokat.

Szerintem ez így tökéletes.

43388 said:
Szerintem ez így tökéletes.

Én annyira nem támogatom a dolgot, mert visszaélésre és kavarodásra ad lehetőséget. Valaki ír valamit, második reagál rá, közben első átszerkeszti amit írt, és máris kész a kavarodás, hogy "előbb még nem is ezt írtad". Az már radikálisabb eset, amikor valaki a sorozatosan megszegi a fórumszabályzatot, de az 1 perces korláton belül ezeket visszavonja (ugye volt már olyan eset, hogy valaki csak azért regisztrál ide, hogy kötekedhessen). Én azon a véleményen vagyok, hogy ha valaki leírt valamit, akkor azt vállalja is, nem hiába írtuk a HTKA-rendben, hogy elküldés előtt érdemes átgondolni és átolvasni a kommentet.

Csináltam topikot Haderőreform címmel és nem látszik meg oldalt a Legújabb válaszok közt.

@dudi

A topiklétrehozó (első) komment nem látszik a főoldalon. Sajnos ez ilyen...

Egyébként javaslom, hogy topikot valami konkrét hsz.-el hozz létre, és ne egy blog belinkelésével, mert könnyen spamnek vehetjük a dolgot és törölhetjük (az oldalon sajnos megszaporodott a spammerek tevékenysége...).

Illetve átpakoltam a "Magyar vonatkozású hírek, elemzések" alfórumba, ott általánosságban jobban tudnátok beszélni a dologról (mivel gondolom nem csak a katonák személyi felszerelését érinti a dolog :) ), illetve ebben a témában tényleg vannak azért elemzések.

Igazából azért raktam oda mert nem találtam olyat topikot ami a lövész fegyvernemről szólna, mindenki a gépek bűvöletében él. :D

Itt meg is ragadnám az alkalmat,hogy javasoljak egy olyan topikot a többi mellé ami a lövészekkel úgy általában foglalkozik a a harcjárművek,flotilla stb mellett.

@dudi

Hm... jogos. Akkor a "Katonák személyi felszerelése, fegyverzete, stb." alfórumot majd módosítjuk mondjuk "Gyalogság, gyalogsági felszerelések, fegyverek" alfórumra, és akkor a lövészek mellett egyéb "kétlábú" alakulatok is odaférnek, csak topikot kell nekik létrehozni :) (ez persze idő, mert csak Tcatnek van jogosultsága ehhez és ő éppen nincs itt). A haderőreform viszont marad a mostani helyén, mert nem csak a lövészeket érinti, hanem a többi fegyvernemet is.

Szerintem inkább valami olyasmi kéne, mint "Szárazföldi hadviselés, struktúrák és taktika" vagy valami ilyesmi. Abba aztán mehet minden.

<a title="GrGLy profiljának megtekintése" href="http://htka.hu/kerekasztal/tagok/grgly/">GrGLy</a>

Igazából ez a magyar terminológiában úgy néz ki,hogy van két haderőnem a légi és a szárazföldi .A haderőnemeken belül vannak a fegyvernemek.Szárazföldi haderőnemnél a lövész(gépesített), harckocsizó és tüzér fegyvernem.Légi haderőnemnél vannak repülő,légvédelmi és légtérfigyelő fegyvernemek.A fegyvernemeken belül vannak szakcsapatok a lövész fegyvernemen belül pl felderítő,ejtőernyős,tűzszerész stb.

Szerintem okos dolog lenne ezek alapján átszervezni a Magyarországos fórumot.

Lenne egy eléggé hülyén hangzó kérdésem, mégpedig az, ha valami a repülőgépek, illetve helikopterek személyzetét érinti úgy általánosságban, akkor azt hol tegyem fel kérdésként?

Itt szerintem elférnek:
http://htka.hu/kerekasztal/forum/altalanos-haditechnikai-temak/katonai-repules/egyeb-katonai-repulessel-legi-harcaszattal-kapcsolatos-temak/

Hová lett az aktív témák doboz? Az volt az egyik leghasznosabb újítás. Csak kicsit késett a frissítése.

43468 said:
Hová lett az aktív témák doboz? Az volt az egyik leghasznosabb újítás. Csak kicsit késett a frissítése.

Ott van az újból, csak délelőtt egy teszt ideje alatt kiszedtem.

A Youtube linket automatikusan videóvá alakítja de elrontja a méretet.

Jobb lenne ha nem alakítaná át. Az oldal is gyorsabban betöltődne.

Jó lenne egy "Előnézet" és egy  "Formázás nélkül beilleszt" gomb is. Néha felismeri a beillesztett szöveget  linknek, néha meg szöveget csinál belőle.

"A legújabb válaszokat tartalmazó témák"-ban a témák számát lehetne növelni 10-re? Vagy lapozhatóvá tenni a dobozt?
Egy betűméret gomb is jó lenn a hozzászólásszerkesztő dobozba.

Az "Új témák"-ban is lehetne 10-re növelni a témák számát?

A fórumban sem igazán lehet követni az új témákat, hozzászólásokat. Kellene egy "Utolsó hozzászólás" oszlop is, mint a régi fórumon volt a főtémáknál és az altémáknál is: ki és mikor szólt hozzá a témához utoljára. A "Létrehozva"-nak olyan sok értelmét nem látom. Lehetne hogy az eltelt idő helyett az időpontot írjátok ki, mint régen?

Ha valaki esténként egyszer megnézi az oldalt és szeretné átnézni az adott nap új kommentjeit és témáit, annak ez nagy segítség lenne.