: A hozzászólóknál lévő idézés most az, hogy arra ráklikkelek és berakja a hozzászólásukat az én szövegdobozomba, és így akkor egyúttal üzenek is nekik, vagy beidézem őket a htka rendőrsége előtt mert csúnyákat írtak (A.K.A. spicli vagyok
)? Mert akkor előre is bocsánat, én nyomkodtam őket mint a veszett egér, de nem történt semmi változás nálam, vagy csak én vagyok a hülye (sőt biztos
).
Viccen kívül ez a funkció alapvetően úgy működik, hogy ha csak simán az idézés gombra kattintasz, akkor az egész kommentet idézi nálad, ha egy adott rész ki van jelölve és úgy kattintasz az idézésre, akkor csak azt a részt idézi (az idézet forrásának jelölése mindkét esetben automatikus, tehát kiírja, hogy kitől idéztél). Akár több kommentet is lehetőség van idézi, ha jól tudom. Azonban a hírek alatt valamiért nem működik az idézés funkció, rajta van a (szerencsére egyre rövidebb) to-do listán.
. Értem, szóval akkor nem én csináltam valami rosszat, vagy nem énnálam van a hiba, már kezdtem azt hinni, hogy a sok idézés gomb nyomkodása miatt letiltottatok és ezért nem tudom beállítani az adataimat, én kis butus
.
És kösz főnök az infókat, válaszokat
.44024 said:
Apám tömör véleménye szerint az új kinézet pocsék.

44024 said:
FF alatt nem lehet korlátlanul nagyítani, mert egy idő után csak egy üres fehér képernyő jelenik meg.
44024 said:
Véleménye szerint az, hogy az felület majdnem felét kihasználatan rész foglalja el nagyon komoly hiba. Tényleg szép dolog a központosítás is, de ezzel részeben egyetértek. A képernyő bal oldalának 10-15%-án a nagy semmi van, esetleg oda is kiérhetne a fórum rész és a cikk szöveg/kép is.
De amúgy szándékosan ilyen.
De egyrészt szerintem nem zavaró, másrészt a felbontás csak 9% jelenleg a statok alapján.44025 said:
Képet hogy lehet úgy beilleszteni hogy meg is jelenjen? Vagy ilyet nem lehet?
44036 said:
Hupsz, hibásak voltak a linkek. A jók vannak most már a hozzászólásban.

44041 said:
Ugye milyen jó hogy utólag is tudod szerkeszteni a hozzászólást![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..