Visszajelzések és javaslatok

Urak hozzászólást nálatok nem lehet törölni? Csak mert megint szar helyre írtam és egyszerűen nem látom a módját, hogy legalább 10-20percig lehetne törölni a saját hozzászólásomat. Vagy mégis van ilyen opció csak én vagyok ennyire bal*?

Nem, valóban nincs lehetőség utólagos komment módosításra, még rövid ideig sem. Ez egy kezdetek kezdete óta meglévő döntés volt részünkről.

hrnih5lnycjlsshirzjg.jpg

Szerintem ez így jó lenne :)

• Tetszik
Reactions: jani22
Valamit csináljunk már ezzel a kép spammeléssel mert nagyon zavaró ráadásul eszik a mobilnetet totál fölöslegesen.

Egész éjszaka csak egyvalaki volt aktív, de az rögtön 20 topicban :)

Így nem értek egyet. Ezeket a számotokra zavaróakat le kellene írni tényszerűen, hogy most mi is a baj másokkal?

Én szoktam dömpingszerűen több topicba írni. Akkor érek rá.Ha nem tetszik, akkor jelezni kell, nem nyálasodni utólag. Küldök egy :)

Meg kellene konkrétan fogalmazni, hogy mi az a probléma és hol van az ami nem tettszik,nem csak úgy belenyomni a levegőbe.

Ha a mobiltelefon csak az elérhetőség, akkor központilag le kell írni, hogy mi mennyi.

Ki kell tiltani azt amely ezen Fórumon - a fenntartónak - nem megfelelő, oszt annyi. Én is elmegyek, ha kell. Oszt kész.

Itt azzal van baj, hogy a képek nem jelentenek hozzáadott információt. Olyan képek amilyeneket tömegével találsz, ha rájuk keresel.
Ilyen értelemben véve tényleg kicsit zavaró.

Nem kicsit zavaró, hanem lassítja a gépet és fölösleges. Hozzászólásonként 1 max. 2 kép bőven elég lenne. Pláne, hogy a képeket gyakran más oldalakról másolják át. Ilyenkor 1 "kedvcsináló" kép +1 link bőven elég. /Akit érdekel, az rákattint a linkre és éjjel-nappal képeket nézeget.../