A BMS4 fórumon olyan szigorú moderálás van, hogy azon besírnál öregem. QUOTE]
Alapvetően engem továbbra sem az a komment zavar, és nem az, hogy van moderáció, hanem annak ad-hoc jellege, és érezhetően ideológiai motivációjú asszimetrikussága (ami nem állítom, hogy szándékos, de létező jelenség). Emellett igen zavaró számomra, hogy nincsenek a szabályok teljesen feketén-fehéren lefektetve. Mik a tiltott szavak? Mik a csak figyelmeztetést kiváltó tiltott szavak? Úgy kel fel maki, hogy rossz napja van, és egyből fajgyűlöletet lát, míg ha panoz vagy ulippo népek kiirtására buzdít, az fel sem tűnik, az olyan önkifejezés, ami nekem is megengedett... Persze a tiltott kifejezések, fogalmak, szavak listázva nincsenek, ezért számon sem lehet kérni a dolgot, és a moderálás után csak egy rövid bejegyzés marad jó esetben, az illető hozzászólás törölve is lesz, és így bizonyíték sincs.
Off:
Nem "sírnék be", mert ismerem annyira anyanyelvünk, hogy tudjam, nem "sírok be" semmin, ahogy az öreged sem vagyok továbbra sem, ahogy ezt már korábban is megjegyeztem. A tömegmédiából Csernus Imre bűne szemeben a be- igekötő helytelen használatának propagálása, amiért 5 év eltöltendő álljunk meg egy szóra ítélem ezennel.