Visszajelzések és javaslatok

Megy megint sírás ezerrel (as usual...), majd megszokja mindenki. Ha pedig valami nagyon nem ergonómikus akkor majd alakítanak rajta. Viszont itt szeretném megköszönni a fórum fenntartóinak az a munkát amit önzetlenül beleölnek ebbe a platformba. Túl természetesnek vesszük, hogy itt ez a felület és ez milyen fasza.... mert rengeteg időt el lehet itt cseszni amit máshol is tudnánk. Szóval inkább azon gondolkodnátok, hogy hogyan lehetne támogatni ezt az egészet. Jöhetnek az ötletek...

Megy megint sírás ezerrel (as usual...), majd megszokja mindenki. Ha pedig valami nagyon nem ergonómikus akkor majd alakítanak rajta. Viszont itt szeretném megköszönni a fórum fenntartóinak az a munkát amit önzetlenül beleölnek ebbe a platformba. Túl természetesnek vesszük, hogy itt ez a felület és ez milyen fasza.... mert rengeteg időt el lehet itt cseszni amit máshol is tudnánk. Szóval inkább azon gondolkodnátok, hogy hogyan lehetne támogatni ezt az egészet. Jöhetnek az ötletek...
Szerintem rosszul látod. Úgy gondolom, hogy TCat nem veszi rossz néven ha vannak visszajelzések és szerintem mindenki tök értékeli, hogy megcsinálta, meg gyomlálja.

Ezt vagy kijavítást vagy megcsináltad, vagy mezei user nem látja, mert nekem csak a felső kettőt hozza.

Remélem erre nem azután jöttél rá, miután elverted a gyereket érte :D
Neem, romacsavo kapott egy kis jatekot tegnap mert azt hitte o a kancigany a szomszed faluban, meg a Kisalfold is lehozta. :D

Erre mondjak a cegnel hogy egy csapat vagyunk. Tulajdonkepp igen. Oda vissza jo.

• Tetszik
Reactions: Inno
Pofás lett a frissítés, igaz mivel sehol sem kenyerem a sötét téma, gyorsan visszaváltottam a világosra. Elsőre kellett egy kis idő míg beleszoktam mi hova került (legalábbis mobilon), de könnyen megjegyezhető. Egyedül az kicsit zavaró amit phaid is írt, hogy a témáknál a létrehozó neve jelenik meg és nem a legutóbbi hozzászólóé. Esetleg lehetne a korábbi szisztéma, hogy előtérben az új kommentelő, hátul a létrehozó avatarja/neve vagy csak szimplán a legutóbbi kommenter.

Ja és külön plusz, hogy az idézeteknél megjelenik ha ignore listás kollegát idéznek, sokkal átláthatóbbak így a threadek

Nekem kicsit zavaró a "Valamennyi perccel ezelőtt" verzió, mert a perc érték változik.
Jobbnak tartanám az időpontot adná meg végig bejegyzési időpontként --ha lehet--, mert azzal könnyebb nyomon-követni/megjegyezni, hogy "mikorig" olvastam, mint a változó "x perccel ezelőtt", amiből utána úgyis időpont lesz.

Nekem...

Nem lehetne, hogy minden maradjon a megszokott règiben? :). :)
És a kenyér legyen megint 3.60?
Csak vicceltem!

A feketétöl piszkosan megijedtem. Mâr kezdtem mindenkit szidni, mire râjöttem, hogy lehet világos is.
Biztos nagy munka volt. Köszi.

• Tetszik
Reactions: nyugger
én mindig nehezen viselem a változásokat de megfogadtam nemrég hogy nyitottabb leszek :D úgyhogy kicsit szokni kell még de nekem tetszik . a dark mode annyira nem, de majd azt is megszokom :hadonaszos:

Nincs véletlen olyan beállítási lehetőség hogy egy topicban a hozzászólásokat fordított ídőrendi sorrendben ( legújabb, leg elöl) jelenítse meg?

Jelenleg ha belépek egy topicba
elösször le kell görgessek az aljára
utána el kell menjek a jobboldali kettős nyilacskával az utólsó oldalra
és csak akkor látom az újabb hosszászólásokat.

• Tetszik
Reactions: Crusader
Nagyon jó ez a sötét háttér, an én szemem nagyon érzékeny a nagy kontrasztra, így ez val kevésbé erőlteti meg a szemem.
Viszont eltűnt az "Épp beszédtéma" rovat alatt a z utolsó 10 fórumtéma.
Ez Chromeban és Operában is így van.

• Tetszik
Reactions: zulu
Iszonyatosan szellős, a jelölt térközök nagy része totál felesleges.

Japp, ott van valami gubanc. Frissítve lett a light téma is az új fórumverzióhoz, de a témák és a hozzászólások számát nem lenne szabad egymás alá törnie. Azt majd még ki kell javítanom.

@Tcat !
Pár észrevétel:
A dark verzió nagyon körülményesnek tűnik. Eddig csak telefonon használtam.
Fent a fix menüsáv nagyon üres. Oda nagyon hiányzik egy olyan navigáció, ami a világos témában van.
Ráadásul a kis ikon egy általános UI szerinti beállítasokat (potméterek) mutatnak, de ha rákattintok akkor nem beállítasokat dob fel, hanem a HTKA.hu-ra vezet.

Ami még nagyon hiányzik nekem, az az, hogy a Fórum kezdőoldalra lehessen egy mozdulattal eljutni. Viszont legalább mindenhonnan a htka.hu-ra lehet visszajutni.o_O

+1:A felugró smilesáv kitakarja a szerkesztőmezőt...

Van még! ;)
Mindkét új styleban ugyan úgy hiányzik az a funkció, hogy ha bent vagy egy alfórum altopicjában, nem mutatja a teljes könyvtár címsávot, amiben akár 1 kattintással vissza lehetett ugrani akár több szintet is. Most csak a közvetlen parent könyvtárba lehet visszaugrani.