Vitorlás hadihajók

"Here is the full scale replica Swedish East Indiaman Gotheborg III passing under London Bridge. She carried 30 guns so could qualify as a warship! Possibly she is the largest seaworthy wooden ship afloat!"

DyYwjSwXQAAkptK.jpg

DyYx5vyWsAUhGLw.jpg
Az USS Constitution 2x ekkora.

Trafalgar Day

FfljLL_XgAE5Hnz

Trafalgar Day !
A mai napon, 1805-ban, 217 éve.
'England Expects That Every Man Will Do His Duty'
A ma reggeli lobogó-, és a fenti kódjel felvonása az HMS Victory-n.

Illetve Lord Nelson, és a másik ragyogó tengerész Collingwood, aki átvette a flottát Nelson halála után.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

FX2oNFSWIAAVtfK
FX2oNFPWQAACnk7

Srácok, miként lehet kommentet írni Zoli blogja alá?! Én próbáltam, van indapass regisztrációm is, de egyszerűen nem engedi. Pedig fontos lenne, mert a szerző nem akarja folytatni az angol-holland tengeri háborúk történetének a leírását, mondván nem érdekli az olvasókat (kevés a komment).

Srácok, miként lehet kommentet írni Zoli blogja alá?! Én próbáltam, van indapass regisztrációm is, de egyszerűen nem engedi. Pedig fontos lenne, mert a szerző nem akarja folytatni az angol-holland tengeri háborúk történetének a leírását, mondván nem érdekli az olvasókat (kevés a komment).
Passz. Nekem ment indával, bár az is igaz,nem most próbáltam.

Lehet, hogy már nem aktuális, de most be tudtam jelentkezni indával. :)

• Szomorú
Reactions: gacsat