még mindig nem értem hogyan jön ide a kormánylapát, vagy miért húznák fel és hovaaz anyahajón....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
még mindig nem értem hogyan jön ide a kormánylapát, vagy miért húznák fel és hovaaz anyahajón....
Az USS Constitution 2x ekkora."Here is the full scale replica Swedish East Indiaman Gotheborg III passing under London Bridge. She carried 30 guns so could qualify as a warship! Possibly she is the largest seaworthy wooden ship afloat!"
A tatvitorla. Főleg azzal kormányoznak.még mindig nem értem hogyan jön ide a kormánylapát, vagy miért húznák fel és hova
Szerintem a spanker- re gondolsz ?A tatvitorla. Főleg azzal kormányoznak.
Arra, igen. Ruddernek is nevezik.Szerintem a spanker- re gondolsz ?
Gondolom volt jó szelük és nem kellett.Arra, igen. Ruddernek is nevezik.
Trafalgar Day !
A mai napon, 1805-ban, 217 éve.
'England Expects That Every Man Will Do His Duty'
A ma reggeli lobogó-, és a fenti kódjel felvonása az HMS Victory-n.
Illetve Lord Nelson, és a másik ragyogó tengerész Collingwood, aki átvette a flottát Nelson halála után.
Srácok, miként lehet kommentet írni Zoli blogja alá?! Én próbáltam, van indapass regisztrációm is, de egyszerűen nem engedi. Pedig fontos lenne, mert a szerző nem akarja folytatni az angol-holland tengeri háborúk történetének a leírását, mondván nem érdekli az olvasókat (kevés a komment).Az első angol-holland háború 07.
Az angol–holland háború sok szempontból különlegesnek számít a hadtörténetben. Részben az ekkor először alkalmazott taktikai újítások miatt, melyek a következő évszázadok tengeri harcászatát meghatározták, részben pedig azért, mert az újkor történetében ez volt az első, és szinte az utolsó olyan…htenger.blog.hu
Passz. Nekem ment indával, bár az is igaz,nem most próbáltam.Srácok, miként lehet kommentet írni Zoli blogja alá?! Én próbáltam, van indapass regisztrációm is, de egyszerűen nem engedi. Pedig fontos lenne, mert a szerző nem akarja folytatni az angol-holland tengeri háborúk történetének a leírását, mondván nem érdekli az olvasókat (kevés a komment).
Lehet, hogy már nem aktuális, de most be tudtam jelentkezni indával.Srácok, miként lehet kommentet írni Zoli blogja alá?! Én próbáltam, van indapass regisztrációm is, de egyszerűen nem engedi. Pedig fontos lenne, mert a szerző nem akarja folytatni az angol-holland tengeri háborúk történetének a leírását, mondván nem érdekli az olvasókat (kevés a komment).
A franciskák épp a Notre Dame-ot reparálják a flottának Colbert által ültetett erdőből. Gondolom a Hermionet is abból építették. Görögországban láttam fa hadihajót. Aknaszedőnek kiváló.