Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ott a sisak felett az éjellátó mint a Strike 2 ami nem csak egy sisak kijelző de éjszaka is képes a pilóta látni .
Am bexarás hogy ezek már a második generációst hozzák létre ÚGY! hogy az oroszok még az elsőnél sem tartanak
Inkább a Z-19 E lesz az Mint sem a Z-10 es.Mivel az előbbit eleve export célra fejlesztették ki. Míg az utóbbiról legalábbis én nem tudok még export változatot.Nem minden vacak, ami kínai
http://jetplanes.blog.hu/2018/06/15/nem_minden_vacak_ami_kinai
(A magyar Mi-24-esekre vonatkozó részt ebben a topikban tárgyaljátok ki. )
A mi hitunk olyan mint az ordognek a szenteltviz. Nem zorog a haraszt...........Szerintem meg egyik sem. Kínait tuti hogy nem veszünk. Hitet tettünk EU és szövetségese az Usa mellett, értelem a szerűen onnét jöhet a heli mert az a standard. Szerintem meg 20 ev múlva is azon polemizalunk itt hogy mit kéne venni, mert szerintem semmit se veszunk ami új helyi lenne.
Kicsit off:
Geopolitka szempontjabol a mi "kapcsolatunk" kinaval jobb mint a barmelyik kke orszage. Fuggetlenul hogy kinel mekkora kinai befektetesek vannak. Igy vagy ugy barmikor beeshet egy kisebb tetel kinai fegyverzet. (Hulyek lennenk nem kihasznalni) a lehetoseget A lenyeg ne nagy tetel legyen es geo szempontbol ne uber modern legyen. Igy el tudjak kerulni a nagyobb rosszalast
Jo eselyel a Z-19 el mi leszunk az elsok orszagok egyike akik kb 10-12 db fognak majd rendszeresiteni.
Ez a lelektani hatar es maga a tipus amit meg le tudunk nyeletni. A Z-10 es az mar joval necesebb. Az mar mas kategoria.
A Z-10 is a szegény ember Mi-28-asának tűnik, a Z-19 meg olyan, mintha az ukránok kendácsolták volna egy Delfinből.