De mi modern??? Kitöröltem a zenét! 1 perc alatt...bmeg ti ráültetek a seggetekkel a HZKA-ra??? Senki nem is láthatta!Áldásom rátok![]()

De mi modern??? Kitöröltem a zenét! 1 perc alatt...bmeg ti ráültetek a seggetekkel a HZKA-ra??? Senki nem is láthatta!Áldásom rátok![]()

Határeset,de néhány év Balázs Pali best of hallgatásával jóváteheted.De mi modern??? Kitöröltem a zenét! 1 perc alatt...bmeg ti ráültetek a seggetekkel a HZKA-ra??? Senki nem is láthatta!![]()
Megértelek....ezúton szeretném küldeni neked mint Petinek, hogy addig állj a ház előtt míg Balázs PalizokHatáreset,de néhány év Balázs Pali best of hallgatásával jóváteheted.

Annyira szar,hogy jó.Kéretik kibírni pár másodpercet, mert vicces. Dallamos, ritmusos.
A merészebbek nézzék meg az elejétől.
Szabad neked Sabaton-t hallgatni?
Úgy látszik nagy hatással van @reich_und_roll -is a zenei ízlésedre...láttam, hogy hozzászóltál, mondom ránézek... mivel lassan húzok haza, gondoltam előtte hallgatok, nézek pár Me Gusta-s zsidó katonacsajt...aztán nem.
Most már nem lepődök meg ha majd látok tőled indiai öregasszonyt szitáron játszani, esetleg valami jó Magyar nyenyere (tekerőlant) zenét, de vevő vagyok a vuvuzelára is, ha éppen olyanná válik az identitásod
Nálad nem lehet tudni soha, egy rejtély vagy 

Miért ne szabadna.Szabad neked Sabaton-t hallgatni?Úgy látszik nagy hatással van @reich_und_roll -is a zenei ízlésedre...láttam, hogy hozzászóltál, mondom ránézek... mivel lassan húzok haza, gondoltam előtte hallgatok, nézek pár Me Gusta-s zsidó katonacsajt...aztán nem.
Most már nem lepődök meg ha majd látok tőled indiai öregasszonyt szitáron játszani, esetleg valami jó Magyar nyenyere (tekerőlant) zenét, de vevő vagyok a vuvuzelára is, ha éppen olyanná válik az identitásod
Nálam legalább tudják a kameradok is, hogy összevissza nyálgép "szarokat" tolok, ha iszok vmit
Ittál????![]()
Bocs, lemaradt amire vártálSzabad neked Sabaton-t hallgatni?Úgy látszik nagy hatással van @reich_und_roll -is a zenei ízlésedre...láttam, hogy hozzászóltál, mondom ránézek... mivel lassan húzok haza, gondoltam előtte hallgatok, nézek pár Me Gusta-s zsidó katonacsajt...aztán nem.
Nálam legalább tudják a kameradok is, hogy összevissza nyálgép "szarokat" tolok, ha iszok vmit
Ittál????![]()
Elkéstél már hazaértem...nem soká jönnek az enyimekBocs, lemaradt amire vártál

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..