Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
JajjjIndiai zene, némi extrákkal.
Rákerestem, belehallgattam, nem kellett volna...Énekeltem én már arany ruhában, csillogott a flitter a mellemen. De a Siriustól, a szuper sztárig nem jött össze semmi sem! Ó nem!!
Miért mi bajod vele? Beatrice, Hobo, P. mobil, Piramis! Jaj de szép volt, az ifi parkban, aztán jött a fekete lyuk!!!!Rákerestem, belehallgattam, nem kellett volna...
Jártunk oda punkokat verni. Régi szép idők.Miért mi bajod vele? Beatrice, Hobo, P. mobil, Piramis! Jaj de szép volt, az ifi parkban, aztán jött a fekete lyuk!!!!
Fasza! Én is! A Tuskóval aprítottuk a népet! Bomberdzsekibe nem lehetett lemenni, mert az mondta a Gyula!Jártunk oda punkokat verni. Régi szép idők.
Volt ott egy portás a Kaiser Laci,az adta le a drótot nekünk.Fasza! Én is! A Tuskóval aprítottuk a népet! Bomberdzsekibe nem lehetett lemenni, mert az mondta a Gyula!
Ja aki a bélyegzőt nyomta az ember kezére! Őt nem ismertem, de a Nagy Gyulát azt igen! Nem kellett leadni a drótot, csak megvárni egy szélsőbalos punk zenekar fellépését, aztán mehetett a csihipuhi!Volt ott egy portás a Kaiser Laci,az adta le a drótot nekünk.
Nem jött be.Miért mi bajod vele? Beatrice, Hobo, P. mobil, Piramis! Jaj de szép volt, az ifi parkban, aztán jött a fekete lyuk!!!!
A KisMedvegy nagy rocker, mint az közismert...Memento mori.
Láthatóan Medvegyev is Depeche Mode rajongó...ha már a a legutolsó albumuk címét emlegeti...
(MInt láthatjátok, nincs hiányosság az általános műveltségemben)
Mostantól még jobban bírom Medvegyevet.
Istenem hogy lángoltak azok a kibaszott tarajok, amikor befutottak a az szőnyi Mode klubba és véletlenűl ott voltunk… Mindig volt nálam öngyújtó, pedig soha nem dohányoztam!Jártunk oda punkokat verni. Régi szép idők.
Istenem hogy lángoltak azok a kibaszott tarajok, amikor befutottak a az szőnyi Mode klubba és véletlenűl ott voltunk… Mindig volt nálam öngyújtó, pedig soha nem dohányoztam!
Meló előtt még egy kis nosztalgia:
De ÉN mekkora fan vagyok!Láthatóan Medvegyev is Depeche Mode rajongó.
Imádlak Brátyjá Rabotaet Brátjá!!!!Ha szombat akkor buli
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..